25n
25N
25N

Aldaia aconsegueix 1.107.987 euros de fons europeus FEDER per a renovar l'enllumenat públic de tot el municipi

Luján es reuneix amb el coordinador del Servei d’Orientació en Projectes Europeus de la FVMP i la Generalitat per a parlar d’ajudes per a la localitat i conéixer el document de treball “Estratègia Aldaia pel Clima 2030” (EAC 2030) del municipi.

Aldaia aconsegueix 1.107.987 euros de fons europeus FEDER per a renovar l'enllumenat públic de tot el municipi
10/11/2020 -

L’Ajuntament d’Aldaia ha aconseguit una ajuda d’1.107.987 euros de fons europeus a través de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) dirigida a finançar el projecte municipal de renovació de l’enllumenat públic exterior de la localitat que començarà a desenvolupar-se de manera imminent.
Així, s’actuarà en més de 5.500 fanals substituint les actuals lluminàries proveïdes amb els antics llums de vapor de sodi d’alta pressió, halògens metàl·lics i de vapor de mercuri per il·luminació LED actual més eficient. Amb aquesta actuació s’aconseguirà un estalvi energètic estimat de més del 67%.

Reunió amb el Servei d’Orientació en Projectes Europeus
D’altra banda, Guillermo Luján, acompanyat per la regidora d’Urbanisme, Mónica Trujillo, i la diputada d’Inclusió Social, Empar Folgado, va rebre la visita del coordinador de ‘Pont a Europa’, el nou Servei d’Orientació en Projectes Europeus de la FVMP i la Generalitat, Gonzalo Albir. Luján explica que “estem contents perquè des de les institucions europees han valorat positivament el nostre projecte de renovació de la il·luminació d’Aldaia i ens han concedit una ajuda d’1.107.987 euros per a dur-ho a terme, però no ens conformem amb això i aspirem a competir per a portar al nostre poble totes les subvencions que siguen possibles. Per això -continua Luján- agraïm a Gonzalo Albir la seua presència a Aldaia com a representant del Servei d’Orientació en Projectes Europeus perquè és un tema en el qual volem aprofundir.”
En la mateixa línia, l’alcalde va compartir amb Albir les principals línies mestres del document de treball EAC 2030 d’Aldaia, una iniciativa que englobarà totes les accions en matèria de medi ambient i lluita pel canvi climàtic que es duguen a terme en el municipi des d’ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =