25n
Orgull
Orgull

Aldaia comença la seua programació d'activitats d'estiu amb més de 800 persones inscrites

Aldaia comença la seua programació d'activitats d'estiu amb més de 800 persones inscrites
06/07/2021 -

Aquesta setmana més de 800 xiquets i xiquetes han donat la benvinguda a l’estiu, a les escoles i campus d’Aldaia. Aquest estiu els aldaiers i aldaieres amb edats compreses entre els 0 als 14 anys poden triar entre una àmplia oferta d’activitats educatives, lúdiques, artístiques i esportives.

Enguany l’opció més demandada ha estat el Campus d’estiu municipal. Com a novetat i a causa de l’èxit en la seua edició de pasqua el Campus inclou idiomes, esports inclusius, tradicionals i reforç escolar a la seua programació lúdica i esportiva.

Així mateix la tradicional Escola d’estiu municipal continua sent una altra de les opcions favorites dels més menuts de la localitat. Amb una programació pensada de manera específica per a cadascuna de les etapes educatives, infantil i primària, els alumnes i les alumnes continuen aprenent de manera divertida. A més enguany també podran gaudir d’eixides a la piscina municipal i altres activitats aquàtiques.

L’Escoleta Infantil Municipal Llavoreta llança un altre any més la seua Escola d’estiu de 0 a 3 anys per a facilitar la conciliació familiar en les vacances d’estiu. Amb aquest objectiu ofereix servei de conciliació matinera i menjador.

Dins de la programació municipal també hi ha lloc per a aquells que han decidit apostar per continuar perfeccionant el seu anglés en el Summer Camp. El programa inclou activitats esportives, lúdiques i treballs manuals que tenen com a finalitat continuar aprenent l’idioma mentre gaudeixen d’un estiu divertit.

“Més de 1000 xiquets i xiquetes gaudiran d’una programació per a tots els gustos que a més de ser una alternativa d’oci saludable ajuda a les famílies en la conciliació durant aquest període estival” afirmava Marta Romeu, regidora d’Educació i Instal·lacions Esportives.

També els clubs esportius de la localitat han posat en marxa les seues edicions d’estiu. El Club d’Escacs Educart prepara un mes d’esport, activitats artístiques i escacs. D’altra banda l’Avant Aldaia CDF, UD Aldaia CF i el Club de Bàsquet d’Aldaia han preparat un mes que combina tecnificació, activitats lúdiques i piscina d’estiu.

Per als més xicotets de la localitat queden dos mesos per davant d’aprenentatge a través de l’esport, els idiomes, l’educació en valors en el qual la diversió ha estat, sens dubte, la gran protagonista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 7 =