25n
25N
25N

Aldaia cita a Patricia Campos, la primera dona pilot a Espanya al costat de la karateka Yolanda Trujillo

Les esportistes valencianes comptaran les seues experiències dimarts que ve 12 de març

Aldaia cita a Patricia Campos, la primera dona pilot a Espanya al costat de la karateka Yolanda Trujillo
11/03/2019 -

L’Ajuntament d’Aldaia bolcat amb la igualtat de gènere i els drets de les dones en els actes del 8 de Març, rep el Projecte Supera-t de l’ondense Patricia Campos. Un projecte que articula amb una xarrada-col·loqui dirigida a tothom i on mostra, a través de la paraula i l’esport, una actitud proactiva enfront de les desigualtats de gènere.

L’esdeveniment començarà a les 19.00 hores en el saló de plens de l’Ajuntament d’Aldaia on rebrem a Yolanda Trujillo, la jove aldaiense en el currículum de la qual descriu el seu recorregut esportiu a través del karate, els seus estudis d’enginyeria aeroespacial i la seua passió per l’escriptura. Al seu costat comptarem amb les proeses de Patricia, recentment nomenada la cinquena dona més influent en l’esport del nostre país. Sens dubte, dos referents amb moltes coses en comú pel que concerneix el món de l’aviació i l’esport, atés que Patricia ha sigut la primera dona pilot de les Forces Armades del nostre país i entrenadora de futbol en USA. I també en l’àrea literària, on ha escrit un llibre autobiogràfic en el qual compta els camins que li han portat fins ací en la seua vida entre València, Hawaii i Uganda, aquest últim on duu a terme la seua labor solidària amb l’ONG Goals For Freedom.

La jornada serà moderada pel periodista expert en comunicació i màrqueting esportiu Chema Lamirán, encarregat d’introduir i conduir la xarrada entre ambdues. La dinàmica abordarà temes que persegueixen vindicar i visibilitzar la figura de les dones a través dels relats de les dues convidades. Els murs que han esfondrat, els estereotips superats i la lluita per aconseguir els seus somnis ens portarà a conéixer a dos referents que sens dubte faran que ens motiven a superar-nos en el nostre dia a dia.

Per a acabar, a les 20.30 hores acudirem al poliesportiu municipal, on es disputarà un partit de futbol informal entre totes i tots els que desitgen participar. Per a poder apuntar-se, és necessari escriure un correu a partido@proyectosupera-t.com.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

museo etnologia
ficcions 2019-2020