25n
25N
25N

Aldaia habilita un servei especial de suport per a tramitar les beques de material escolar

Aldaia habilita un servei especial de suport per a tramitar les beques de material escolar
15/09/2020 -

Amb l’inici del nou curs, l’Ajuntament d’Aldaia ha obert el termini de sol·licitud de les beques de material escolar, que enguany s’estendrà fins al pròxim dia 16 d’octubre. Amb l’objectiu de facilitar la realització d’aquest tràmit als pares, mares i famílies interessades, des del consistori han posat en marxa un servei especial de suport a través del qual les persones que troben dificultats a l’hora d’emplenar algun dels passos de la sol·licitud, podran rebre orientació.

Segons expliquen des del departament d’educació, amb la finalitat de poder atendre tota la demanda, les persones interessades a rebre suport hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@ajuntamentaldaia.org indicant quins són els seus dubtes, o en quin pas han trobat dificultats per a culminar amb èxit la tramitació d’aquesta ajuda, així com un número de telèfon de contacte. Posteriorment i en un breu termini de temps, des d’aquest nou servei cridaran a totes i cadascuna de les persones que l’hagen demanat i els oferiran l’orientació necessària per a finalitzar de manera òptima la tramitació de la seua beca de material escolar per al present curs.

Ajudes per als diferents nivells educatius

Les ajudes econòmiques de material escolar van destinades a l’alumnat de 2º cicle d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional Bàsica, Batxillerat, Cicles Mitjà i Superior, Educació Especial i PFCB.

Podrà ser beneficiari d’aquestes beques tot l’alumnat que curse aquests estudis per al curs escolar 2020/2021. L’alumnat beneficiari haurà d’estar matriculat en un centre públic o concertat excepte el matriculat en un centre d’Educació Especial, que sí que podrà ser privat.

Pel que respecta a les quanties, les beques que es concedeixen a cada alumne o alumna ascendeixen a 20 € per a Educació Infantil de 2n cicle (3 a 5 anys) i Educació Especial de la mateixa edat, 40 € per a Educació Primària i Educació Especial de 6 a 11 anys, 50 € per a Educació Secundària, Formació Professional Bàsica, PFCB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica) i Educació Especial de 12 i més anys, i 60 € per a Batxiller i Cicles Mitjà i Superior. En el cas de les famílies nombroses, la quantia anterior es veurà incrementada en un 50%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + deu =