25n
25N
25N

Aldaia paralitza les seues festes falleres i les competicions esportives

Aldaia paralitza les seues festes falleres i les competicions esportives
11/03/2020 -

L’Ajuntament d’Aldaia ha enviat hui un comunicat oficial amb el qual es comunica la suspensió i ajornament de les festes falleres complint així amb les mesures adoptades per la resta d’institucions, davant les recomanacions del Ministeri de Sanitat, per la prevenció davant la COVID-19 o coronavirus.

Fa menys de 24 hores des que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va comparéixer públicament passades les 22 hores al Palau de la Generalitat. Amb aquesta compareixença s’acabaven els dubtes respecte a la celebració de les Falles.

Guillermo Luján, alcalde d’Aldaia, manifesta en nom de tot l’equip de govern “tot l’afecte als fallers i falleres i les comissions del nostre poble, als artistes fallers i a tots els comerciants i les persones que es puguen veure afectades per la suspensió de les falles. També done el meu suport a les persones que han hagut de prendre aquesta difícil decisió, al Ministeri de Sanitat i sobretot al president de la Generalitat, Ximo Puig. Em consta que aquesta mesura s’ha pres seguint les indicacions dels experts en sanitat i pensant en el bé general de la població, sempre amb criteris tècnics i científics. És una situació complicada per a tots, però confiem en el fet que seguint les instruccions dels experts superarem les dificultats.”

D’aquesta manera, a la localitat de l’horta, les competicions esportives professionals també passaran a celebrar-se a porta tancada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =