25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Aldaia commemora el Dia de les Dones amb una jornada de conferències oferides pel projecte MIMARTE

Un equip de dones oferirà xarrades de temes com a comunicació, relacions o drets de les dones

L'Ajuntament d'Aldaia commemora el Dia de les Dones amb una jornada de conferències oferides pel projecte MIMARTE
27/02/2019 -

L’Ajuntament d’Aldaia acull el projecte de creixement personal per a dones MIMARTE, creat per Soraya Soler, per a commemorar el Dia de la Dona.

Així, l’Ajuntament oferirà una jornada de conferències dirigides tant a dones com a homes, oferides per les set dones que integren el projecte MIMARTE. La jornada tindrà lloc el 6 de març, a les 16.00 hores, en el Teatre Auditori Municipal TAMA d’Aldaia.

Les diferents conferències que el públic podrà escoltar durant la jornada tindran una durada de 30 minuts i versaran sobre temes tan interessants i variats com la comunicació verbal i no verbal, les relacions, la nostra imatge, la personalitat a través del eneagrama o els drets de les dones.

Les integrants de MIMARTE que oferiran les conferències són Gemma Taberner, actriu; Alicia Ors, periodista i assessora d’imatge; Amparo Sánchez, experta en Eneagrama; Patricia Berzosa, periodista i coach; Laura Millán, psicòloga; Gemma Pinilla, psicòloga i terapeuta Gestalt d’adults i parelles; Marta Navarro, advocada; i Soraya Soler, financera, professora de ioga i coach.

La jornada començarà a les 16.00 hores amb la presentació del projecte MIMARTE per part de les set facilitadores que oferiran les diferents xarrades vivencials, experimentals i dinàmiques, dirigides les dones i els homes que vulguen créixer units en una societat millor per a tots.

Posteriorment, començaran les xarrades que tindran una durada d’uns 30 minuts cadascuna. La primera d’elles serà “Atreveix-te a mirar-te”, a càrrec de Gemma Taberner i Alicia Ors; seguida de “Eneagrama i Personalitat”, oferida per Amparo Sánchez.

Després d’un breu descans seguirà la jornada amb les conferències “Comunicació verbal i no verbal”, a càrrec de Soraya Soler i Patricia Berzosa; “Les meues relacions i jo”, oferida per Gemma Pinilla i Laura Millán; i “Els teus drets”, a càrrec de Marta Navarro. El tancament d’aquesta jornada dedicada a les dones l’oferirà, de nou, tot l’equip MIMARTE.

La jornada és gratuïta, però és necessària inscripció prèvia, ja que l’aforament està limitat a cent persones. Per a inscriure’s és necessari enviar les dades al correu cgserra@ajuntamentaldaia.org.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 2 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020