25n
25N
25N

Alcublas cobreix la seua pista poliesportiva amb ajuda de la Diputació

García: “Ajudem als municipis a tenir instal·lacions en bon estat i sostenibles, adequades als usuaris que habitualment les gaudeixen”

Alcublas cobreix la seua pista poliesportiva amb ajuda de la Diputació
29/12/2017 -

La diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha visitat les obres d’adequació i millora ja finalitzades en les instal·lacions esportives de les Alcubles, en la comarca dels Serrans. Aquesta actuació, subvencionada per la corporació provincial, ha permés remodelar i condicionar la pista poliesportiva de les Alcubles, amb la instal·lació d’una coberta preparada per a adaptar parets retràctils.

Alcublas ja té la seua pista poliesportiva coberta. Amb ajuda de la Diputació de València, el municipi ha donat resposta a una de les reivindicacions de les seues veïnes i veïns i la corporació cobreix una plaça més dins del seu Pla de Millora i Conservació d’Instal·lacions Esportives, que amb una inversió superior als 4 milions d’euros ha arribat a més d’una trentena de municipis de la província.

Aquesta actuació concreta a les Alcubles té un pressupost de 88.000 euros, que han servit per a instal·lar una coberta sobre una superfície de 1.150 metres quadrats, que permetrà als usuaris del municipi practicar esport o realitzar qualsevol tipus d’activitat social protegits de les inclemències meteorològiques de l’hivern i de la calor de l’estiu.

Aquesta actuació resol problemes reals de les veïnes i veïns en l’ús de les instal·lacions esportives del seu municipi, en la línia d’aquest tipus d’obres engegades per la *Diputació des de l’àrea que dirigeix Isabel García. “És un gran avantatge disposar d’aquesta coberta, ja que no teníem on jugar a futbito quan plovia o feia una excessiva calor”, ha declarat l’alcaldessa de les Alcubles, Blanca Rosa.

Per la seua banda, la diputada d’Esports, Isabel García, ha destacat “la responsabilitat de la Diputació a l’hora d’ajudar als municipis a tenir instal·lacions en bon estat i sostenibles, adequades als usuaris que habitualment les gaudeixen”. En la mateixa línia s’expressa el president, Jorge Rodríguez, que valora “l’aposta d’aquesta institució pels hàbits saludables i la pràctica de l’esport en les millors condicions possibles”.

Aquestes actuacions incloses en el Pla de Millora d’Instal·lacions Esportives no són les úniques que s’estan duent a terme durant la present legislatura en matèria d’infraestructures esportives, ja que els ajuntaments estan destinant a aquest efecte parteix de les ajudes rebudes de la Diputació a través dels diferents plans provincials.

En concret, en el IFS de 2017 els consistoris han invertit prop de 3 milions d’euros en la millora d’instal·lacions esportives, entre les quals destaquen piscines, poliesportius i camps de futbol. Sumant aquesta partida a les inversions en matèria esportiva del primer Pla d’Inversions Sostenibles (IFS) i els PPOS, actuals Planes de Serveis i Obres Municipals (SOM), la quantitat es dispara per sobre dels 15 milions d’euros aquesta legislatura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + vint =

lleida 2020
activem alfafar