25n
25N
25N

L'Associació Alcohòlics Anònims ha celebrat el seu 83 aniversari

L'Associació Alcohòlics Anònims ha celebrat el seu 83 aniversari
06/06/2018 -

El Complex Esportiu Cultural La Petxina ha acollit l’acte de celebració del 83 aniversari de l’Associació Alcohòlics Anònims a la ciutat de València, entitat amb què l’Ajuntament col·labora des de fa tres anys, tal com ha recordat hui la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, durant la presentació d’aquesta trobada.

En aquest acte, en què també han intervingut (mantenint l’anonimat), dos membres de la comunitat d’Alcohòlics Anònims per compartir la seua visió i experiència vivencial respecte als processos de tractament i recuperació, s’ha fet públic el programa de recuperació que, des de l’Associació, s’ofereix a la ciutadania per combatre l’alcoholisme.

La regidora ha agraït, en nom dels ciutadans i ciutadanes de València, la labor d’aquesta entitat «per estar tants anys presents en la societat i per ajudar de forma altruista a tots els associats».

Alcohòlics Anònims va nàixer fa més de 80 anys en la localitat nord-americana d’Akrón. Des de llavors s’ha consolidat com una comunitat d’homes i dones que comparteixen la seua mútua experiència, fortalesa i esperança per resoldre el seu problema comú i ajudar a altres persones a recuperar-se de l’alcoholisme. L’únic requisit per ser membre és el desig de deixar la beguda, sense necessitat de pagar cap tipus de quota, ja que l’entitat es manté amb les seues pròpies contribucions, sense ajudes externes públiques o privades.

L’acte de hui, en què també han participat la psicòloga clínica de la Unitat de Conductes Addictives de Paterna, Carmina Palau, i el metge responsable de l’Àrea de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (PMD / UPCCA València), Ricardo Pérez, s’ha desenvolupat en el marc de les accions que durant aquests dies es realitzen amb motiu del naixement de l’Associació, que se celebra el pròxim 10 de juny. A més d’aquestes trobades, els grups existents a la Comunitat Valenciana estan duent a terme reunions de portes obertes, durant tota aquesta setmana, perquè qualsevol persona interessada puga acudir a conéixer el treball de l’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + onze =

torrent