caixa popular

Alcàsser, pressupostos 2017

24/07/2017 -

L’altre dia vaig llegir en un article d’opinió que “cap govern local té prou legitimitat per aprovar i executar un pressupost en contra del Ple”, apreciació en la que estic d’acord, però després de la tramitació, negociació i desestimació dels Pressupostos 2017 de l’Ajuntament d’Alcàsser em fa reflexionar.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcàsser, amb la responsabilitat de la gestió i amb “minoria absoluta” vàrem presentar en gener de 2017 un esborrany de pressupost, convidant als 4 grups municipals; PP, C’S, Gent d’Alcàsser i Compromís, a fer propostes i esmenes per tal de elaborar el pressupost definitiu que aniria a Ple. Després de dos mesos de converses amb alguns grups i de silenci per part d’altres, i amb la incorporació de totes les propostes realitzades fins eixa data al document definitiu, es va portar a Ple, rebutjant-se aquest fins i tot pels grups que havien incorporat les seues propostes, amb uns arguments prou dèbils, bàsicament el no pel no.

Tornarem a obrir altra ronda de consultes i negociacions, per tal de salvar el pressupost 2017, i després d’acceptar quasi totes les propostes del document presentat per un dels grups, algunes propostes es modificaren ja que no eren legals tal com s’havien redactat i proposat, ens trobem amb la mateixa negativa a l’aprovació, al·legant que les modificacions d’alguna de les propostes presentades “no respectaven els objectius fonamentals per els que el Grup Municipal les vàrem presentar” (recordem que no s’ajustaven a la legalitat vigent).

Així que, després de mig any de feina, de converses i de propostes negociades i acceptades, Alcàsser no tindrà pressupost per al 2017. Estem treballant amb pressupost prorrogat, amb les oportunes i necessàries modificacions del mateix per a que les persones del nostre poble no patisquen esta situació tant kafkiana, esperant que al pressupost 2018 no li afecte el mateix mal.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris