25n
25N
25N

Alcàsser demana "quedar-se a casa" per a fer front al Covid-19

Es prega realitzar telefònicament o telemàtica les màximes tasques possibles

Alcàsser demana "quedar-se a casa" per a fer front al Covid-19
16/03/2020 -

Des de l’Ajuntament d’Alcàsser es fa una cridada a tot el veïnat recordant que, davant de la situació d’Estat d’Alarma a causa del virus Covid-19, s’ha de romandre a casa i evitar sortir al carrer. En aquest sentit, s’han suspès totes les activitats programades, així com la formació en els centres educatius, i es prega que per a tots els tràmits administratius que s’hagen de fer, s’utilitzen les vies telemàtiques i telefòniques en la mesura que siga possible.

Es recorda que des del Govern s’han indicat els únics motius pels quals es pot sortir al carrer: la compra d’aliments i productes de primera necessitat, anar a la farmàcia, al banc, als centres sanitaris, cuidar de gent gran i dependents, o acudir al treball. També s’ha de tenir en consideració que, desobeir aquestes indicacions, pot comportar sancions econòmiques importants.

Sobre la compra d’aliments i productes de primera necessitat, es recorda que el subministrament està garantit, els establiments estaran oberts, i per això s’ha de comprar d’una forma responsable, amb tranquil·litat i paciència, evitant comprar en excés i sent solidaris, tant amb els altres compradors com amb els treballadors dels establiments.

Des de l’Ajuntament, es recorda utilitzar preferentment l’atenció telemàtica i telefònica, per això es recorden els telèfons per a evitar la presència de persones tant en les oficines municipals com en els centres sanitaris:

• Ajuntament d’Alcàsser:
o Administració: 96 124 03 47 / 600 42 49 70
o Serveis Socials: 96 122 29 95
• Policia Local: 608 66 30 32
• Centri de Salut: 96 342 51 00
• Conselleria de Sanitat: 900 300 555
• Aiguas de València: 96 069 00 09

Eva Zamora, alcaldessa de Aclàsser, recorda que “s’han decretat mesures molt dures, però l’estricte compliment de les mateixes farà que la seva durada sigui la mínima possible per a combatre el Covid-19, així que #QuedateEnCasa”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =