25n
25N
25N

Alcàsser aposta per la mobilitat sostenible

Alcàsser aposta per la mobilitat sostenible
14/09/2018 -

L’Ajuntament d’Alcàsser ha posat en marxa un punt de recarrega de vehicles elèctrics, sent així pioner en la comarca en la col·locació d’este servei, que molt prompte serà el present.
Aquest punt de recarrega costa de dos plugs per carregar dos vehicles simultàniament. Esta situat en la Plaça de l’Ajuntament, front al mateix edifici consistorial, i el funcionament es molt senzill. Sols cal baixar l’aplicació de la plataforma corresponent, esta disponible en IOS i en Android, i reservar el teu temps de carrega, endollar el vehicle i esperar fins que es carregue.

Aquesta es una aposta molt ferma des de l’Ajuntament d’Alcàsser i la seua àrea de Medi Ambient per la mobilitat sostenible, que es suma a la motocicleta elèctrica adquirida per als desplaçaments del notificador, les furgonetes elèctriques amb que s’ha dotat a la Brigada d’Obres i Serveis i el vehicle patrulla híbrid de la Policia Local.
L’Ajuntament d’Alcàsser seguirà apostant per la mobilitat sostenible fins renovar tot el seu parc mòbil amb vehicles híbrids o elèctrics.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − deu =

mercat medieval ontinyent