25n
25N
25N

Alcàsser impulsa el comerç local amb unes jornades de formació en línia

Consten de tres webinars impartits per professionals

Alcàsser impulsa el comerç local amb unes jornades de formació en línia
18/06/2020 -

La Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social d’Alcàsser, amb la col·laboració de l’Agencia de Desenvolupament Local (ADL), l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i la Generalitat Valenciana, han preparat les primeres Jornades en Línia per a l’Impuls Comercial d’Alcàsser.

Aquestes jornades se centren en els nous reptes que els comerços locals han d’enfrontar en l’era post-Covid-19, fent ús de les noves tecnologies, amb estratègia i un pla de presència digital que els puga ajudar a superar amb èxit la situació actual i permetre tornar a impulsar el negoci. Així doncs, els comerciants locals podran conéixer les noves tendències i eines per a modernitzar els seus negocis, adquirir nous clients i incrementar les seues vendes.

Les jornades estaran formades per tres webinars que s’impartiran els dies 19 i 23 de juny i el 3 de juliol. El primer d’ells se centrarà en com vendre i comunicar-se a les xarxes; el segon estarà dirigit a la motivació i el coaching per a la venda; mentre que el darrer posarà l’accent en el videomàrqueting per a guanyar visibilitat i aconseguir noves vendes. Les jornades estaran dirigides per dos professionals en aquest àmbit, el psicòleg organitzacional Antonio Beltran i el consultor de social selling David Martínez Calduch.

Els webinars estan dirigits a tots els propietaris de qualsevol comerç local d’Alcàsser, són gratuïts, i per a inscriure’s només cal accedir al web rebrand.ly/impulsalcasser i enregistrar-se. Una hora abans de l’inici del webinar es rebrà un correu electrònic per a poder accedir i participar des de casa.

Paqui Abella, regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, ha destacat que “aquestes jornades online s’emmarquen dintre del Pla de Recuperació Econòmica del municipi dirigit al nostre teixit comercial i empresarial, i que compta amb una dotació inicial de 410.000 euros”. Ha continuat explicant que “a dintre d’aquest Pla, es troben les mesures de Promoció Econòmica i Impuls Comercial i Empresarial, que inclou mesures de promoció tant per a l’ocupació com d’assessorament específic a emprenedors del nostre municipi”. En concret, Abella ha assenyalat que les webinars “formen una d’aquestes accions a dintre del Pla d’Estímul Comercial per a minimitzar l’impacte econòmic que la situació de la pandèmia ha generat en la nostra població, i contribuir així a la regeneració del nostre teixit comercial i empresarial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =