25n
25N
25N

Alcàsser aposta pel medi ambient amb els horts d'oci

Informa’t en l’Ajuntament d’Alcàsser per a sol·licitar un dels horts urbans

Alcàsser aposta pel medi ambient amb els horts d'oci
14/06/2017 -

El municipi valencià d’Alcàsser està molt compromés amb el medi ambient, així com amb la creació d’un entorn molt més verd i sostenible. Per aquest motiu, el passat mes d’octubre llançaven, des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcàsser, i comptant amb l’organització tècnica de l’empresa Natura i Cultura, el programa ‘Horts d’Oci‘, una iniciativa que no solament convertia l’espai d’Aigües Potables en un lloc d’esplai i convivència per als veïns d’aquest municipi, sinó que a més, els oferia la possibilitat de contagiar-se del món de l’agricultura ecològica.

Aquest mes de juny, Alcàsser ha tornat a promocionar els seus horts d’oci. Parcel·les agrícoles amb reg per degoteig, destinades a promocionar el cultiu familiar, però també a fomentar una alimentació més sostenible i, per descomptat, més sana i saludable. Aquests extraordinaris espais, situats en la zona d’Aigües Potables, són propietat de l’Ajuntament d’Alcàsser. No obstant això, qualsevol veí pot sol·licitar l’adquisició d’aquests horts urbans, informant-se en el consistori.

Des de l’empresa Natura i Cultura, encarregats de la gestió tècnica dels horts d’oci, volien apostar per la recuperació dels espais urbans per a gaudi públic, però també per proporcionar un espai per al cultiu d’aliments lliures d’antibiòtics, hormones i agro-químics.

Si eres amant de l’agricultura o t’interessa iniciar-te en aquest món, no ho penses i informa’t sobre els horts d’oci. I és que aquesta gran iniciativa, que promou la recuperació de l’agricultura tradicional i ecològica, no solament aporta un estalvi en el consum d’aliments, sinó que a més pot ser un element formatiu perquè la població en situació de desocupació aposte per l’emprenedoria en aquest sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

bombers
CCCC
Valencia activa