25n
25N
25N

Alcàsser engega el primer Fòrum d'Ocupació per a afavorir la inserció laboral

Alcàsser engega el primer Fòrum d'Ocupació per a afavorir la inserció laboral
30/03/2017 -

La Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, de l’Ajuntament d’Alcàsser, organitza divendres 7 d’abril, el I Fòrum d’Ocupació de la localitat.

El programa es desenvoluparà en el Centre Social d’Alcàsser i té un doble objectiu: ser punt de trobada entre empreses i persones aturades d’Alcàsser, així com millorar la seua formació ocupacional i competències personals.

Les polítiques actives d’inserció laboral són una prioritat per a la Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, atés que l’atur segueix sent una de les majors preocupacions dels veïns i veïnes de la localitat. Per açò s’està treballant a promoure iniciatives d’aquest tipus més concordes amb l’escenari actual i centrades en les persones, per a retornar-los la confiança, autoestima, motivació i convertir-les en protagonistes d’una nova estratègia en la cerca activa d’ocupació.

Les persones inscrites en el 1r d’Ocupació d’Alcàsser, tindran ocasió de participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses de la zona, com Walker´s, Òrbita Enginyeria o Leroy Merlin entre altres, així com assistir a tallers i conferències sobre tècniques per a millorar la seua ocupabilitat i la cerca activa d’ocupació, impartits per reconeguts experts en la matèria.

“Els Fòrums d’Ocupació han començat a implantar-se ja en altres localitats i ara podem realitzar-ho també a Alcàsser. És un projecte innovador i ambiciós que compleix una doble finalitat: d’una banda posar en contacte directe als qui cerquen ocupació i als qui cerquen incorporar nous talents a les seues empreses, i per un altre millorar la formació i habilitats per a la cerca activa d’ocupació “indica Paqui Abella, Regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social.

1r Fòrum d’Ocupació d’Alcàsser: divendres, 7 d’abril, en el Centre Social d’Alcàsser (C/ Sant Antoni, 40) de 9 a 14 hores. Programació i Inscripcions en www.emplealcasser.es i en l’Oficina d’Informació de l’Ajuntament d’Alcàsser (fins al 6 d’abril).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 17 =