25n
25N
25N

Alcàsser i Caixa Popular signen un conveni per a facilitar als emprenedors el finançament de nous projectes

Les persones beneficiàries seran autònoms i xicotetes i mitjanes empreses

Alcàsser i Caixa Popular signen un conveni per a facilitar als emprenedors el finançament de nous projectes
04/12/2020 -

L’Ajuntament d’Alcàsser ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat Caixa Popular amb l’objectiu de reactivar l’economia local, fomentant l’emprenedoria. D’aquesta manera, l’acord preveu la posada en marxa de la Línia Emprén, que ofereix vies de finançament, amb les millors condicions, per als nous emprenedors i emprenedores del municipi.

Les persones beneficiàries d’aquesta línia de crèdit són els autònoms i les xicotetes i mitjanes empreses, amb menys de dos anys de funcionament, que tinguen previst renovar, ampliar o millorar un negoci comercial o empresarial. També ho seran aquelles persones que tinguen pensat llançar un projecte emprenedor a Alcàsser.

«En adherir-nos a aquest conveni amb Caixa Popular, fem costat al teixit social i econòmic d’Alcàsser, facilitant la posada en marxa de projectes que dinamitzen l’economia local, tan important per al desenvolupament del nostre municipi», explica l’alcaldessa Eva Zamora.

Quant a les condicions de la Línia Emprén, són molt favorables, ja que l’import sol·licitat podrà cobrir fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 60.000 euros, i un termini de fins a cinc anys. Així mateix, es destaca que el finançament concedit anirà destinat, exclusivament, al foment de l’autoocupació i a la inserció sociolaboral de la persona beneficiària.

Finalment, com ha apuntat la regidora de Promoció Econòmica, Paqui Abella, «l’Ajuntament d’Alcàsser posarà a la disposició els recursos humans i materials de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) per a assessorar i impulsar està línia de finançament, fent d’intermediari per a la recollida de sol·licituds, però també elaborant l’informe tècnic i de viabilitat després d’estudiar les propostes presentades».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 20 =