25n
25N
25N

Alcàsser posa en marxa un nou taller d'ocupació per a persones desocupades de llarga durada

Alcàsser posa en marxa  un nou taller d'ocupació per a persones desocupades de llarga durada
28/12/2018 -

L’Ajuntament d’Alcàsser ha posat en marxa hui divendres 28 de desembre un nou taller d’ocupació dirigit a les persones desocupades de llarga durada per a facilitar la seua inserció laboral. El projecte compta amb la subvenció de 199.830 € del SERVEF i de 10.170 € aportats per l’Ajuntament d’Alcàsser.

El projecte consistirà en desenvolupar un programa mixt d’Ocupació i Formació, denominat “Actualitz@lcasser ”, que s’emmarca dins de dos certificats de professionalitat consecutius de la mateixa Especialitat Formativa d’Administració i Gestió . La superació de tots dos certificats capacitarà a l’alumnat-treballador per a realitzar operacions d’enregistrament de dades, així com transcriure, reproduir i arxivar la informació i documentació requerides en les tasques bàsiques administratives i de gestió.

Aquest T.O. formarà i donarà treball a 10 persones que percebran el SMI al llarg d’un any amb jornada laboral de 40 h. Aquest projecte té com finalitat la digitalització del patrimoni documental i gràfic dels fons de l’Ajuntament d’Alcàsser, per a posteriorment posar a la disposició de la ciutadania. Aquest T.O. compta a més amb un equip docent format per un director, una professora i una auxiliar administrativa.

Aquest nou taller d’ocupació és el tercer d’aquesta legislatura després del T’Avalem 2017 i del T’Avalem de 2018, que junt amb totes les accions d’inserció laboral realitzades com els dos Fòrums d’Ocupació, certifiquen el ferm compromís d’aquest equip de Govern per la creació d’ocupació i la formació en competències laborals per a facilitar a les persones amb majors dificultats la seua inserció laboral en el mercat de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dotze =

Informacion coronavirus
escalante
el puig
Informacion coronavirus