caixa popular

Alcàsser, 2 anys de canvis

29/05/2017 -

Ara fa 2 anys que Alcàsser va votar CANVI després de 20 anys de polítiques de dretes. Els veïns i veïnes ens van dir clarament que no volien continuar amb la majoria absoluta del PP i va eixir una majoria de forces polítiques progressistes i d’esquerres. El Grup Socialista, com la força més votada teníem la responsabilitat de formar govern i oferirem un pacte estable tant a l’agrupació d’electors Gent d’Alcàsser com a Compromís en tindre moltes més coincidències programàtiques que discrepàncies, pacte que van rebutjar per diferents motius. Aquest primer entrebanc no ens va llevar un gram d’il·lusió per treballar de valent pel nostre poble i així ho hem fet.

Els inicis van ser durs per al nostre grup atés que no té res a veure estar en l’oposició en tindre la responsabilitat de govern i segurament vam cometre errades de “principiants” però el balanç que fem a meitat de legislatura és molt positiu si comparem en quin punt es trobava Alcàsser en juny del 2015. La major part del nostre programa electoral està assolit però no oblidem les coses que ens queden per fer. S’han iniciat importants infraestructures com l’accés Nord al poble, s’ha solucionat el greu problema que arrossegàvem 7 anys en la consolidació de la cimentació de l’edifici del carrer Santa Teresa, s’han fet les noves piscines municipals i la remodelació de les instal·lacions esportives, ha millorat la informació al veïnat, s’han concedit més ajudes per a l’educació, s’ha millorat l’atenció als més desfavorits i persones en l’atur, més i mes variada programació cultural i d’oci, s’ha obert un espai d’oci infantil i juvenil.

I ara tenim en marxa nous projectes com el Parc Vial sol·licitat pels veïns, els espais per a gossos, la remodelació de l’Avinguda Artal de Foces renovant l’asfaltat i poder reduir velocitat als vehicles, el Taller d’Ocupació per als joves que en breu començarà, i d’altres projectes que encara estan iniciant-se però que seran realitat abans d’acabar la legislatura.
Per afrontar tot el que tenim per davant prenem nota dels suggeriments de millora i de les crítiques que ens fa el nostre veïnat sempre que resulten en benefici del poble. Agraïm de nou la confiança que en 2015 ens vàreu atorgar i continuem treballant amb la il·lusió i l’energia del primer dia per millorar el nostre poble per a les persones. Perquè ens apassiona Alcàsser!!


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios