25n
25N
25N

Alcaraz ha ressaltat la labor del professor Ramiro Muñoz durant la inauguració de la plaça que porta el seu nom

Alcaraz ha ressaltat la labor del professor Ramiro Muñoz durant la inauguració de la plaça que porta el seu nom
24/10/2016 -

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha volgut ressaltar “la labor realitzada pel professor Ramiro Muñoz durant la seua llarga trajectòria laboral i cívica a Alacant”. Així s’ha expressat el conseller durant la inauguració de la plaça que des del divendres porta el seu nom i que se situa en una glorieta pròxima a l’IES Badia de Babel, en el qual va exercir la docència durant anys.

El conseller Alcaraz ha assenyalat que la glorieta del Catedràtic Ramiro Muñoz a Alacant, “un reconeixement a un gran historiador, professional, compromés amb els drets socials i cívics i, sobretot, amic, nascut a Zamora i alacantí de cor”.

El professor Ramiro Muñoz va desenvolupar la seua vida laboral i cívica a Alacant durant més de quatre dècades. Va ser un dels fundadors de la Plataforma d’Iniciatives Cíviques el que s’ha dedicat professionalment a la docència i a la defensa de l’educació pública, els drets socials i cívics, fins avui de la seua defunció a la fi de l’any 2012.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 7 =

museo prehistoria