25n
25N
25N

Alcaldia no apartarà a Fuset perquè el seu processament no es deu a corrupció

E.P.

Alcaldia no apartarà a Fuset perquè el seu processament no es deu a corrupció
19/10/2019 -

El processament del regidor de Cultura Festiva a l’Ajuntament de València, Pere Fuset, per l’accident laboral en el qual un treballador va morir durant el muntatge de les graderies per als concerts als Jardins de Vivers en 2017 resulta “sorprenent” perquè l’edil “no va tindre participació directa” en els fets, segons han manifestat aquest dissabte fonts de l’Alcaldia que lidera Joan Ribó (Compromís), que no demanarà la dimissió de l’edil perquè la causa oberta no té relació amb la corrupció.

L’Alcaldia de València considera que el processament de Fuset és “fruit de la gestió que comporta la delegació de Cultura Festiva” i, si bé ha remarcat el “respecte absolut a les decisions judicials”, entén que l’accident “no respon a la responsabilitat” de l’edil Pere Fuset.

En aquest sentit, les mateixes fonts han destacat que el codi ètic de Compromís “no exigeix apartar a cap càrrec de la seua responsabilitat de govern en casos que deriven d’una actuació administrativa o de gestió relacionada amb el càrrec polític que s’ostenta”, ha defensat l’Alcaldia.

“Si s’haguera tractat d’un cas de corrupció política, s’hauria exigit la dimissió. Això val per als partits que governaven en el passat i per als quals governen ara, sense distincions”, ha assegurat l’Alcaldia.

A més, des de l’equip que lidera Joan Ribó han manifestat que “lamenten profundament” la mort del treballador, i que “així se li va traslladar en el seu moment, i de manera personal”, a la família del mort. Unes condolences que l’Alcaldia reitera.

L’accident en el muntatge de les graderies “no respon a la responsabilitat de l’edil Pere Fuset”, han defensat, abans de recordar que el regidor de Cultura Festiva interposarà un recurs davant el processament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + deu =