25n
25N
25N

L'Àrea d'Alcaldia justifica el creixement de pressupost per assumir competències d'Hisenda i Innovació

L'Àrea d'Alcaldia justifica el creixement de pressupost per assumir competències d'Hisenda i Innovació
07/11/2019 -

L’Àrea d’Alcaldia de València ha justificat l’augment de pressupost per a aquest departament que ha criticat aquest dijous el PP en el fet que, amb la disposició del govern municipal de l’Acord del Rialto, Alcaldia incorpora les competències en Hisenda i Innovació, amb les quals no comptava en l’anterior legislatura.

Fonts municipals han assenyalat que el PP “pretén fer veure que és l’alcalde qui augmenta el seu pressupost i això és fals”, així com que fan “una manipulació basta dels pressupostos relatius a l’Alcaldia”.

Així, han detallat que l’augment pressupostari en aquestes partides respon a l’adquisició i posada en funcionament d’un programa informàtic per a Hisenda, el SAP, amb el qual l’Ajuntament “serà més eficaç”. Aquest augment és de 4,2 milions d’euros.

En segon lloc, vinculat a l’àrea d’Innovació que també s’inclou en Alcaldia, augmenta la partida destinada a les Naus en 200.000 euros, i es pressuposta mig milió d’euros per a la Capitalitat del Disseny. “Si sumem les xifres indicades, ixen els 5 milions que diu el PP que es puja l’alcalde en els pressupostos. Les mentides no tenen mai molt recorregut”, han detallat.

D’altra banda, i amb relació a l’execució de les inversions de 2019, partim a l’inici de l’any amb 75,6 milions en el pressupost inicial, que “amb les modificacions de crèdit van augmentar altres 95,3 milions”.

L’execució “ha d’observar-se sempre al final de cada exercici, només cal comparar els últims exercicis per a observar que l’actual govern municipal compleix amb les inversions, i que a més som molt més solvents i responsables que els governs del PP”, han manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − dotze =

Informacion coronavirus