25n
25N
25N

Alcaldes i alcaldesses de l'Horta Nord es reuneixen amb el president de la Diputació per a coordinar ajudes i serveis en els municipis

Alcaldes i alcaldesses de l'Horta Nord es reuneixen amb el president de la Diputació per a coordinar ajudes i serveis en els municipis
29/04/2020 -

Els 23 alcaldes i alcaldesses de l’Horta Nord han mantingut aquest dimecres una reunió telemàtica amb el president de la Diputació, Toni Gaspar, en la qual han pogut tractar de manera conjunta les diferents ajudes que els municipis estan rebent de l’ens provincial des de l’inici de l’estat d’alarma.

El president Gaspar ha aprofitat per a explicar als representants municipals les diferents mesures aprovades pel ple de la Diputació celebrat aquest dimarts, entre les quals s’inclouen les ajudes extraordinàries del Fons de Cooperació Municipal i el nou Pla d’Inversions bianual.

Amb l’aprovació d’aquestes dues importants iniciatives es pretén ajudar als ajuntaments de manera ràpida, amb la finalitat que puguen fer front a les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 i incentivar l’activació econòmica en els diferents municipis.

Per part seua, els alcaldes i alcaldesses de la comarca han exposat al president Gaspar els diversos dubtes que tinguen sobre qüestions d’infraestructura, serveis, impostos o ocupació, amb la finalitat de coordinar de manera més efectiva les diferents línies de treball que es duen a terme des dels consistoris.

Els participants en la trobada han agraït, en primer lloc, al president de la Diputació la convocatòria de la reunió, així com les actuacions que s’han anat realitzant des de l’inici de l’estat d’alarma, entre les quals destaca tant l’enviament de material de protecció com la celeritat perquè els municipis pogueren disposar de recursos econòmics.

Els alcaldes i alcaldesses de l’Horta Nord també han recalcat la importància que té treballar de manera conjunta i coordinada, per a compartir inquietuds, dubtes i solucions a la situació sobrevinguda amb la crisi del coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 5 =