25n
25N
25N

L'alcalde de Rocafort, Víctor Jiménez, puntualitza les investigacions del cas Divalterra

L'alcalde de Rocafort, Víctor Jiménez, puntualitza les investigacions del cas Divalterra
16/05/2019 -

L’alcalde de Rocafort i candidat pel PSPV a revalidar l’alcaldia, Victor Jiménez, ha comentat per xarxes socials les investigacions del cas de Dilvalterra en el qual es troba investigat per una contractació irregular. En ell, explica que resulta significatiu i cridaner que, en plena campanya electoral, el Partit Popular intente desprestigiar-me posant en dubte la meua honorabilitat.

De la mateixa manera, Jiménez ha considerat que “em sembla lamentable i insensat que alguns mesclen el transcurs de la campanya electoral i la meua gestió com a alcalde de Rocafort, gestió que ha sigut impecable i en la qual he pogut demostrar, al costat de l’equip que m’acompanya, la meua capacitat de treball i la cura i la serietat amb les quals he gestionat sempre els recursos públics en un dels municipis més importants i amb major projecció. Un municipi que tenia més de 3,6 milions d’euros en deute heretat del Partit Popular, amb la qual hem acabat, amb esforç i obstinació”.

També, l’alcalde de Rocafor ha volgut deixar clar que “no hi haja cap mena de dubte, vull aclarir que l’any 2018, vaig ser contractat per DIVALTERRA, empresa per a la qual vaig treballar durant menys d’un mes, després del qual vaig dimitir en el mateix moment en el qual vaig ser coneixedor que el procediment de contractació estava qüestionat”

En aqueix sentit, ha continuat que “per a mi, és una garantia que el Jutge que investiga els fets sol·licite la meua compareixença i la de la resta de directius que van ser contractats per l’empresa. Ho fa citant-nos a declarar com investigats, que suposa una garantia processal que em permet comparéixer amb un advocat i tindre accés a l’expedient complet, per a poder explicar al jutge, i a tots vostés, quina va ser la meua brevíssima relació amb l’empresa DIVALTERRA i demostrar la meua honorabilitat i la meua nul·la relació amb els fets investigats”.

Victor Jiménez ha acabat dient que “fins llavors continuaré treballant pel que realment m’importa: Rocafort. Perquè crec que el nostre poble mereix continuar avançant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + catorze =

museo prehistoria
museo prehistoria