25n
25N
25N

L'alcalde de Paterna declararà dilluns que ve com investigat per prevaricació

Li acompanyaran, també com investigats, els socialistes Nuria Campos i Julio Fernández

L'alcalde de Paterna declararà dilluns que ve com investigat per prevaricació
08/06/2018 -

El pròxim 11 de juny, els jutjats han citat a declarar com “investigats” a l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, a la Tinent Alcalde d’Infraestructures i Seguretat, Núria Campos i al Tinent Alcalde de Protecció i Drets de la Ciutadania, Julio Fernández. Tots ells, membres de la Junta de Govern Local, investigats per un presumpte delicte de prevaricació per la concessió de contractes menors que freguen el límit dels 18.000€ establits per a aquest tipus de contractes.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María Villajos, i la resta de regidor del PP de Paterna, van interposar una denúncia davant la Fiscalia, davant les innombrables sospites que pesaven en la contractació del concert d’Halloween que es va celebrar en el municipi, i que va ser aprovat “fora de l’ordre del dia, per urgència, amb nombroses objeccions per part de l’àrea de Contractació i amb l’informe en contra de la secretaria municipal.”

Els populars, després de l’obertura de la recerca judicial per un contracte menor (17.900 euros més IVA) per a celebrar els concerts d’Halloween 2017, van decidir personar-se en la causa per a “poder arribar al fons de l’assumpte”. El PP, a més, va posar en coneixement de la Justícia contractacions amb unes empreses que podrien tenir una estreta relació amb membres de l’Equip de Govern, i pel que sembla amb altres consistoris i fins i tot Conselleries.

Per a la portaveu, a més, és summament cridaner que l’Ajuntament informara l’empresa de l’adjudicació del contracte tres hores abans que se celebrara el mateix; així com que l’empresa que va resultar adjudicatària enviara la seua declaració responsable per a la celebració del concert, poc abans que se li comunicara oficialment l’adjudicació.

El Grup Municipal del PP va interposar la denúncia davant la Fiscalia, arran de l’informe elaborat per la mateixa secretària municipal. Després d’acudir al Jutjat, van detectar que el cas de Paterna “no és solament un concert, i que podrien haver-hi altres consistoris que estigueren contractant amb aquestes empreses que tenen estretes vinculacions amb membres de l’Ajuntament.”

Per a Villajos, “l’Alcalde de Paterna, ha d’aplicar allò que predica, ja que els veïns de Paterna mereixen un Alcalde i una Junta de Govern Local lliure de tota sospita”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 4 =

CCCC
torrent