25n
25N
25N

L'alcalde d'Ontinyent demana responsabilitat individual per evitar contagis tot i l'alçament del tancament perimetral

Jorge Rodríguez considera més raonable aplicar mesures generals i no locals i que la mobilitat quede restringida en tots els municipis i a la mateixa hora

L'alcalde d'Ontinyent demana responsabilitat individual per evitar contagis tot i l'alçament del tancament perimetral
20/01/2021 -

Des d’aquest dijous, 21 de gener, decau el tancament perimetral de la ciutat d’Ontinyent decretat per la Conselleria de Sanitat, que entrà en vigor el passat 7 de gener per l’augment de la incidència de la Covid-19. Tot i que l’alçament d’aquesta mesura és “raonable perquè s’ha demostrat inaplicable amb els recursos existents”, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha continuat insistint a demanar “responsabilitat” a la ciutadania davant l’increment de casos registrats en les últimes setmanes: “la corba de la pandèmia encara no s’ha doblegat i, per tant, la nostra actitud és la vacuna més eficaç contra la Covid-19 ara mateix”, ha recordat.

L’alcalde d’Ontinyent ha aprofitat per a agrair a la Policia Local i Policia Nacional el seu treball durant aquests quinze dies “difícils” perquè el tancament perimetral ha generat “molta controvèrsia entre el veïnat”. Per això, Jorge Rodríguez recalcava “la importància d’aplicar mesures generalitzades i no locals” davant d’una pandèmia: “tot i que no existeix una recepta infal·lible, sembla que serà molt més eficaç avançar a les 20 hores el toc de queda per reduir la mobilitat en tots els municipis i a la mateixa hora”, ha exposat l’alcalde d’Ontinyent.

Cal recordar que per a fer front a les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, el Govern d’Ontinyent ja ha previst l’anul·lació de la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires durant tot l’any 2021, així com la pròrroga de les autoritzacions d’ocupacions de la via pública. Igualment, al pressupost municipal de 2021 s’han consignat 600.000 € per als xecs consum “Tornem Junts” per impulsar compres al comerç, hostaleria i serveis locals, després d’injectar als últims 6 mesos de 2020, entre l’ajuntament i els particulars, més d’un milió d’euros a l’economia de la ciutat d’Ontinyent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 7 =