25n
25N
25N

Bielsa rep als presidents i falleres majors infantils de Mislata en el Saló de Plens

L’alcalde i el regidor de Festes els expliquen el funcionament de les sessions municipals i els conviden a gaudir al màxim de les Falles

Bielsa rep als presidents i falleres majors infantils de Mislata en el Saló de Plens
08/03/2017 -

Els bancs del Saló de Plens de l’Ajuntament de Mislata van ser ocupats ahir a la vesprada per uns convidats molt especials. No hi havia regidors del govern ni de l’oposició, sinó falleres majors infantils i els seus presidents, que havien sigut convidats per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, per a participar en una jornada de convivència entre tots ells.

L’acte, a més, els va servir per a aprendre la composició i el funcionament de l’òrgan en el qual està representada la Corporació Municipal. Els xiquets i xiquetes que representen a les onze comissions falleres de Mislata es van mostrar molt atents a totes les explicacions de Bielsa i van aprofitar per a traslladar-li tot tipus de preguntes, dubtes i suggeriments.

Després de la recepció oficial, els menuts es van portar un obsequi de l’Ajuntament i van compartir la resta de la vesprada amb els seus companys en una jornada que serveix per a estrènyer llaços d’unió entre totes les falles de l’Agrupació de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 6 =

museo prehistoria