25n
25N
25N

L'alcalde i la gerent del Departament de Salut visiten les obres del Consultori de la Seu de Xàtiva

La reforma d’aquest servei sanitari millorarà l’espai de les consultes i l’accessibilitat al centre

L'alcalde i la gerent del Departament de Salut visiten les obres del Consultori de la Seu de Xàtiva
13/05/2021 -

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la gerent del Departament de Salut Margarita Llaudes han visitat, junt amb el regidor d’Obres Ignacio Reig, l’arquitecte encarregat i els responsables de l’obra; les obres del Consultori de la Seu que es troben en la seua recta final.

Cal recordar que la inversió d’aquesta reforma del consultori mèdic ubicat a l’Antic Hospital de Xàtiva és de 313.000 euros dels quals 100.000 són aportats per la Generalitat Valenciana mentre que la resta s’invertirà mitjançant fonts propis municipals emmarcats en el pla de reactivació social i econòmica «Reactivem Xàtiva». A aquesta inversió cal sumar altra d’entre 15.000 i 20.000 euros per a la restitució d’una porta datada entre els segles XV i XVI i trobada durant els treballs de reforma, fet que va fer variar el termini d’execució.

Les obres milloraran considerablement les condicions d’accessibilitat al centre sanitari, ja que totes les consultes (quatre en total) s’ubicaran a la planta baixa permetent així l’accés a peu pla i eliminant barreres arquitectòniques.

Cal recordar que el Consultori de la Seu dona servei a uns 4.000 usuaris i usuàries en una zona de la ciutat on viu un nombre elevat de persones d’avançada edat, alguns d’ells amb problemes de mobilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + huit =