25n
25N
25N

L'alcalde de Mislata destaca "el problema d'accessos que pateix la ciutat" i reclama a Ribó "empatia"

L'alcalde de Mislata destaca "el problema d'accessos que pateix la ciutat" i reclama a Ribó "empatia"
16/02/2021 -

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha recalcat que el que vol aquesta població és “una solució a un problema real i històric que pateix d’accessos a la ciutat”, per la qual cosa exigeix “millorar la mobilitat en la zona nord per a fer-la més sostenible i millor cohesionada”.

El primer edil i també vicepresident de la Diputació de València contesta així a l’alcalde de València, Joan Ribó, qui ha expressat el seu rebuig a la construcció d’un nou accés a la localitat de Mislata a través de l’horta, part d’ella dins del terme de la capital valenciana. Així mateix, ha anunciat que demanarà una reunió amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “per a tractar aquest tema i manifestar-li oficialment la posició de l’Ajuntament”.

Sobre aquest tema, Carlos Fernández Bielsa ha manifestat que “València ha de tindre empatia amb els municipis que li envolten, una empatia que la Conselleria d’Obres Públiques sí que ha demostrat, manifestant la seua intenció de solucionar el problema de mobilitat en la nostra àrea metropolitana, i plantejant una alternativa viable i sostenible mediambientalment”.

Bielsa, que s’ha mostrat “sorprés” per les declaracions fetes per l’alcalde de València, expressa “que Ribó afirme que Mislata no té problemes d’accessos, o que ja té molts, és no conéixer la vertadera realitat de la ciutat”.

A més, recorda que en aquest moment “encara no existeix cap projecte, i dir que qualsevol opció per a millorar la mobilitat sostenible entre València i Mislata equival a destruir l’horta i disseccionar-la és parlar de sentides i intentar polemitzar”.

Bielsa indica que l’alcalde de València “no trobarà a Mislata en la polèmica i la confrontació”. “Ens trobarà en la cerca de solucions als problemes. I per això desitgem i esperem de la Conselleria una solució consensuada i dialogada entre les tres administracions per a solucionar un problema d’accessos a la nostra ciutat”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − huit =