25n
Orgull
Orgull

L'alcalde d'Almussafes visita les instal·lacions de Correus Express

Els responsables de l’empresa han mostrat el seu mètode de treball i el consistori ha presentat les ajudes per a impulsar l’ocupació

L'alcalde d'Almussafes visita les instal·lacions de Correus Express
08/07/2021 -

El passat mes d’abril va obrir les seues portes la segona seu de Correos Express en la Comunitat Valenciana, unes instal·lacions situades en el Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes que hui, dijous 8 de juliol, han rebut la visita de l’alcalde del municipi, Toni González, la directora de l’ADL, Elena Baldoví, i la treballadora d’aquest departament Puri García. En la visita han conegut el funcionament de la companyia i presentat les ajudes municipals a la disposició del teixit econòmic per a facilitar la inserció laboral de la ciutadania almussafenya. “El contacte continu entre les empreses i l’Ajuntament em sembla fonamental per a poder explotar al màxim totes les possibles sinergies”, destaca González.

L’Ajuntament d’Almussafes continua amb la seua ronda de visites a empreses situades tant en la localitat com en poblacions pròximes amb l’objectiu de conéixer en profunditat les necessitats dels diferents sectors econòmics i d’informar els responsables de les companyies de tots els programes d’ajudes a la contractació i a la formació impulsats pel consistori a través de l’Agència d’Ocupació Local (ADL) i del seu Portal d’Ocupació (Portalemp).

“En aquestes reunions recollim les inquietuds de les empreses, que són les que generen ocupació i riquesa, i alhora presentem totes les iniciatives relacionades amb ajudes a la contractació i a la posada en marxa de programes formatius, peces clau del nostre Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació i elements molt útils per a les corporacions que es beneficien d’elles i també per a la ciutadania que aconsegueix treball”, argumenta el primer edil.

Durant la trobada, han participat per part de l’empresa Sandra Villanova Olivares, directora de Recursos Humans, Organització i Seguretat de Correus Express i Luis Miguel López Galve, gerent de la delegació d’Almussafes, qui han realitzat una presentació corporativa perquè els representants municipals conegueren les instal·lacions. A més, han realitzat un passeig per la nau industrial en el qual han pogut descobrir de prop el funcionament de la maquinària utilitzada per a la recepció, separació i distribució de la mercaderia.

Correos Express a Almussafes

Correos Express va obrir el mes d’abril passat a Almussafes la que constitueix la seua segona delegació a València i la número 56 en l’àmbit nacional. Està situada al carrer Ponent número 3 del Polígon Industrial Joan Carles I i compta amb 5.300 metres quadrats de superfície operativa, sis molls de tràiler, 48 molls lleugers i una flota de més de 90 vehicles diaris.

En aquesta nova base, que s’uneix a la ja existent a Riba-roja de Túria, s’ha implementat un classificador sorter de tecnologia espanyola amb una capacitat d’ordenar i organitzar 3.400 paquets per hora, que suposa una millora en el negoci de la filial. Aquesta maquinària disposa de dues entrades d’objectes i 30 rampes d’eixida i inclou un sistema de classificació amb pesatge dinàmic i transportadora mecànica i un sistema de lectura d’última generació per a aconseguir una òptima classificació dels enviaments per ruta de repartiment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =