25n
25N
25N

L'alcalde d'Almussafes visita INAHUS LAB, espai d'innovació en la tecnologia de la construcció

L'alcalde d'Almussafes visita INAHUS LAB, espai d'innovació en la tecnologia de la construcció
16/10/2019 -

Toni González, alcalde d’Almussafes que recentment ha revalidat la seua alcaldia després d’una primera legislatura, va visitar les instal·lacions d’INHAUS LAB junt amb part del seu gabinet. Durant la visita va tindre l’oportunitat de comprovar de primera mà la innovació en el sector de la construcció dutes a terme per Casas inHAUS que distribueix els seus habitatges completament finalitzats des d’Almussafes a tot el territori nacional i França.

INHAUS LAB, seu de Casas inHAUS en la població valenciana d’Almussafes, és un espai d’innovació en la tecnologia de la construcció. Una superfície de més de 4.000m2 on un equip de més de 70 persones treballen dia a dia en un I+D continu en la cerca d’una millor qualitat que oferir als clients d’INHAUS.

Un espai en què s’unifiquen els processos del servici integral oferit al client; estudi d’arquitectura, showroom de materials, magatzem de materials i fàbrica dels habitatges. Cada dia conviuen entre les seues parets arquitectes, enginyers de producció, tècnics, aparelladors, economistes, i operaris que treballen per un fi comú, fer la millor casa.

La seua ubicació se situa dins del Parc Industrial Juan Carlos I, junt amb la factoria Ford Espanya i va ser inaugurat en 1996. La majoria de les empreses que conformen el parc industrial es dediquen al sector de l’automòbil i són proveïdores directes de la multinacional Ford. Aquesta àrea empresarial ha sigut promoguda per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Almussafes, a través del SEPIVA (empresa pública de la Generalitat Valenciana), i va ser dissenyat amb la col·laboració de Ford Espanya, aplicant la seua experiència logística en els processos productius del sector de l’automoció.

Casas inHAUS ha introduït en el procés de fabricació dels seus habitatges un sistema que beu de mecanització de fabricació de vehicles gràcies al control de rendiments, coordinació de producció, emmagatzematge i gestió de personal pel que un context com el del Parc Industrial Joan Carles I fa que les sinergies cresquen de forma natural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 6 =