25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alboraia i el Teatre De L'Abast renoven el seu acord

L'Ajuntament d'Alboraia i el Teatre De L'Abast renoven el seu acord
01/02/2017 -

El Teatre L’Agrícola continuarà acollint noves representacions teatrals i tallers formatius, entre altres activitats culturals, gràcies a la renovació del conveni que mantenen des de fa temps l’Ajuntament d’Alboraia i el Teatre De L’Abast.

D’aquesta manera, el consistori de la localitat autoritza una vegada més a Jove Compania D’Entrenament Actoral (JCEA) Teatre De L’Abast a seguir fent ús de les instal·lacions del Teatre L’Agrícola. Aquest acord permet que el grup duga a terme un taller formatiu de teatre per als veïns del poble, cursos intensius i 5 tallers monogràfics durant els períodes vacacionals en l’àmbit de l’aprenentatge.

El taller es fa els dilluns i els dimecres de 18.00 a 22.00 hores. Qualsevol persona d’Alboraia pot inscriure’s i formar part d’aquesta iniciativa.

El conveni garanteix, a més, que es realitze, com a mínim, una estrena anual de la nova producció teatral, de manera que els habitants d’Alboraia puguen continuar gaudint d’aquest tipus d’activitats culturals.

Ara com ara, Teatre De L’Abast té pendent la representació de l’obra Molt Soroll Per No Res els dies 3 i 4 de març al Teatre L’Agrícola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

CCCC
torrent