25n
25N
25N

L'alcalde d'Alboraia sol·licita una parada de rodalies en Port Saplaya

L'alcalde d'Alboraia sol·licita una parada de rodalies en Port Saplaya
03/03/2017 -

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va ser convidat a Les Corts per a presenciar la comissió que sol·licita la construcció d’una parada de rodalia en la zona de Port Saplaya al Govern central. El projecte, que s’ha proposat davant la comissió d’infraestructures, ha sigut sostinguda per tots els grups parlamentaris.

El primer edil ha proposat, des de la legislatura passada, a diferents administracions aquesta solució per a millorar la mobilitat dels veïns que habiten en la zona costanera del municipi, així com oferir una alternativa al cotxe amb el transport públic, dins del compromís que manté el consistori amb el medi ambient. La iniciativa suposa, en paraules del primer edil del consistori, “un important avanç per a la mobilitat de la localitat”.

Mercedes Caballero, diputada socialista que ha donat suport a l’alcalde d’Alboraia en la seua sol·licitud, també ha assenyalat que la idea suposarà la recuperació de l’antic baixador Magistre, que va desaparéixer en els anys 80. A més, es descongestionarà la V-21, una de les vies amb més tràfic en època estival.

No és l’única millora que la iniciativa introduirà en Port Saplaya, ja que aquesta també contempla una passarel·la per a l’accés per als vianants, un carril bici i un aparcament dissuasiu per a vehicles privats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 19 =