25n
25N
25N

Alboraia prepara una gran quantitat d'activitats amb motiu de la Setmana de la Dona

Alboraia prepara una gran quantitat d'activitats amb motiu de la Setmana de la Dona
22/02/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia, en col·laboració amb la Biblioteca Pública Municipal, l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Centre de Ioga d’Alboraia Gobinde, ha preparat una sèrie d’iniciatives que es duran a terme durant la Setmana de la Dona. Els habitants del poble podran gaudir d’aquest esdeveniment, que se celebra des del 6 fins al 10 de març i pretén fer reflexionar sobre el paper de la dona en la societat.

El consistori del municipi obrirà l’esdeveniment amb la presentació de la setmana a través de la regidora de Benestar Social, Susana Cazorla, a les 18.30 hores del 6 de març. Immediatament, el Teatre l’Agrícola acollirà l’espectacle “Ales de dona”, que retrà homenatge a la ballarina clàssica espanyola Tórtora València gràcies a l’Associació Cultural ARTISDOWN. Els veïns d’Alboraia podran assistir de manera gratuïta.

El Centre de Ioga Gobinde, situat al carrer Pintor Valero, 10, impartirà una classe de ioga per a dones. L’únic requisit és acudir amb roba còmoda a les 17.00 hores, ja que la resta del material el proporciona el local.

A les 18.30 hores del mateix dia, ja al Centre d’Activitats de Persones Majors (C/ Portalet, 8, primer pis) Lidia Monreal Mena presentarà el seu llibre “El Secreto de Elvira”, una obra que tracta sobre el dia a dia actual de la dona en la societat des de diferents camps: emocional, psicològic, moral, etc. Aquest esdeveniment està organitzat per la Junta Local del Càncer, de manera que la recaptació obtinguda a través de la venda del llibre es destinarà íntegrament a la lluita contra aquesta malaltia.

El costat més artístic dels habitants del poble es podrà veure el 8 de març a les 17.00 hores, moment en el qual es produeix el lliurament de premis del concurs fotogràfic “Dona’m una història”. El pavelló municipal de la Ciutat de l’Esport serà l’escenari en el qual el Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alboraia y el seu regidor Ismael Rubio tanquen l’edició d’aquesta competició del present any.

Una hora després, a les 18.00, el Centre d’Activitats de Persones Majors impartirà una conferència sobre prevenció del Càncer. Sota el títol de “Diagnòstic precoç del carcinoma de pròstata”, el metge especialista en urologia José Luis Monros Lliso realitzarà aquesta xarrada organitzada per la Junta Local del Càncer.

La Biblioteca Pública Municipal també col·labora en la setmana de la dona de la localitat amb un contacontes per a adults. ‘Tio Vicent’ narrarà “Històries que parlen de Dones” en el Centre d’Activitats de Persones Majors a les 18.30 hores del 9 de març.

La cantant Eva Dènia tancarà el cicle de 5 jornades dedicades a la dona amb un concert de música en valencià. “Quan l’Abril Era Abril” ressonarà entre les parets del Teatre l’Agrícola el 10 de març a les 20.30 hores sota la direcció artística de Carles Dènia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =