25n
25N
25N

Alboraia inicia la Setmana de la Dona amb l'obra "Ales de Dona"

Alboraia inicia la Setmana de la Dona amb l'obra "Ales de Dona"
07/03/2017 -

Eros Fort, primer ballarí professional amb Síndrome de Down, va presentar el seu nou espectacle “Ales de Dona: Vida i balls de Tórtola València” amb motiu de la Setmana de la Dona que celebra l’Ajuntament d’Alboraia i per la qual s’estan duent a terme diverses activitats en el municipi. Ho va fer al Teatre l’Agrícola a les 18.30 hores del dilluns, 6 de març, en presència dels veïns de la localitat que es van acostar a gaudir de l’obra.

L’acte va començar després de la presentació de Susana Cazorla, regidora de benestar social, que va agrair la presència de la diputada a Les Corts Mercedes Caballero i l’esforç que realitzen institucions públiques i, a més, va avançar que l’Ajuntament d’Alboraia comptarà amb un agent d’igualtat.

Immediatament, l’artista va fer ús del talent que ja ha representat sobre l’escenari la vida del ballarí Vaslav Nijinsky o els ballets russos de Sergei Diaghilev, entre altres obres. Ahir, els seus moviments i la seua actuació, al costat de l’actriu Patricia Sánchez Egea, van homenatjar la vida de Tórtola València, gran ballarina de començaments del segle XX i pionera en la defensa dels drets de la dona.

Aquesta ocasió va ser, a més, especial, ja que per primera vegada ha sigut un home el que ha interpretat aquestes danses. Fins i tot, amb la condició de síndrome de Down, l’actor ha volgut retre homenatge a les dones amb discapacitat.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va tancar la cita felicitant a l’Associació Cultural ARTISDOWN per la seua labor en el desenvolupament de les arts escèniques i la posada en escena de “Ales de Dona”, així com a Aurora Valero pel tapís de fons que continuarà present en el Teatre L’Agrícola en cada activitat relacionada amb la Setmana de la Dona. Finalment, el primer edil del consistori va lliurar dos rams de flors a Patrícia Sánchez i Eros Fort.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dinou =