caixa popular

Els poemes decoren els carrers d'Alboraia en la presentació de 'Sembrant Poesia'

Els poemes decoren els carrers d'Alboraia en la presentació de 'Sembrant Poesia'
16/05/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia, l’Associació de Veïns Centre Històric d’Alboraia i la Biblioteca Municipal estan duent a terme durant el mes de maig el programa Sembrant Poesia. Es tracta d’una iniciativa cultural espontània que apadrina l’associació de veïns i que s’està realitzant per segon any consecutiu i que va començar el cap de setmana passat amb un recital de poemes a l’aire lliure acompanyats d’orxata.

L’esdeveniment inaugural, de gran èxit d’assistència, va tenir lloc la vesprada del dissabte, 13 de maig en la plaça de la Constitució. Allí van acudir el regidor de Cultura, Ismael Rubio, al costat de la resta de la corporació municipal, a més d’una gran quantitat de veïns que van gaudir de poesia a l’aire lliure en un ambient relaxat, amb bon temps i un refrescant got d’orxata.

Des d’ací, una gran quantitat de cartells han decorat els carrers d’Alboraia perquè veïns i turistes puguen gaudir de versos i estrofes de poemes. Balconades i reixes de la via pública contenen aquests trossos de literatura per a amenitzar els passejos per l’acollidor municipi. A més, s’ha pintat un mur de la plaça de la Constitució amb motiu de Sembrant Poesia per a omplir de color el lloc.

La resta del mes de maig continuaran succeint-se més activitats relacionades amb la iniciativa. Un taller d’artefactes poètics estarà present al Parc de les Vies per a tota la família. El Nostre Bar acollirà lectures poètiques el dia 17 a les 19.30 hores i la presentació del llibre Tavernàries de Manel Marí, el 18 a les 22.00 hores.

Sembrant Poesia acabarà el diumenge, 21 de maig amb un esmorzar a la plaça de la Constitució a les 10.00 hores, un acte que reunirà als veïns d’Alboraia per a continuar formant part de la poesia.


Més notícies

2 comentaris

  1. carmarri
    carmarri maig 17, 10:20

    Hola,
    En primer lloc, gràcies per la notícia. Hi ha un petit error: la iniciativa no està duta a terme per L’associació de Veïns i la Biblioteca. Com expliquem a la web, la iniciativa és espontània i ciutadana. L’associació de veïns apadrina la iniciativa per a poder dur-la a terme. La biblioteca simplement ha col·laborat amb el material necessari del mural. Està tot explicat a la web: sembrantpoesia.com

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats