25n
25N
25N

Alboraia recolza de forma unànime la millora en les condicions laborals de la plataforma 112-CV

Alboraia recolza de forma unànime la millora en les condicions laborals de la plataforma 112-CV
21/03/2017 -

El Ple Municipal va secundar amb una moció institucional la petició de la plataforma operativa 112 Comunitat Valenciana que advoca per la millora substancial de la gestió d’un servei essencial per a la ciutadania.

La moció presentada per UGT al Ple d’Alboraia a través d’Esquerra Unida i recolzada pel Ple, és el primer pas en la lluita de la Secció Sindical d’UGT de l’empresa Ilunion Emergències S. a. per a millorar el servei dels treballadors i l’atenció al ciutadà.

112 és el nombre telefònic europeu per a la gestió d’emergències. Des del seu inici a la Comunitat Valenciana l’any 1999, aquest servei, considerat essencial tant a escala autonòmica com en l’àmbit europeu, es presta des d’empreses privades del sector de contact center o telemarketing, una situació que els treballadors consideren “injusta i que repercuteix en la qualitat de l’ajuda que es presta durant les trucades”.

La Secció Sindical d’UGT va agrair la resposta positiva i unànime del ple de l’Ajuntament d’Alboraia, especialment tenint en compte que es tracta del primer consistori a votar a favor de la proposta. Per açò, els afectats esperen que siga “el primer de molts altres” que es vagen sumant amb la finalitat d’impulsar una línia d’actuació entre les administracions públiques per a millorar aquest servei i les seues condicions laborals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =