25n
25N
25N

La UPCCA d'Alboraia ofereix obres teatrals per a previndre la drogodependència

La UPCCA d'Alboraia ofereix obres teatrals per a previndre la drogodependència
13/11/2019 -

La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives d’Alboraia organitza obres teatrals per a escolars del municipi. La UPCCA d’Alboraia és un servei públic i gratuït. Un dels seus objectius és desenvolupar una labor preventiva en el camp de les drogodependències i de promoció de la salut. Des de la unitat es promouen actuacions que tenen com a objectiu la prevenció de les drogodependències i els problemes associats a aquest.

La UPCCA potència l’adquisició d’hàbits de vida saludable i una cultura de la salut afavoridora del benestar de la comunitat. Una de la feina de casa és promoure accions i programes preventius en els centres educatius, la qual cosa implica tant els equips docents com a l’alumnat.

Una de les activitats organitzades des de la UPCCA ha sigut el teatre per a alumnat de primària. Enguany alumnes i alumnes de primària de diferents centres d’Alboraia han assistit a la interpretació de l’obra “La nova història de Caputxeta Roja”, interpretada per Tramant Teatre, que col·labora per segon any consecutiu.

L’objectiu és aprendre divertint-se, per això aquesta actualització del clàssic infantil posa èmfasi en valors com l’amistat i el respecte a les persones majors, a més de transmetre d’una forma amena i pròxima l’educació per a la salut, i que no cal deixar-se portar per modes o pressió grupal. Quasi 200 alumnes i alumnes de 5é i 6é de primària van gaudir aquesta setmana d’una obra que demostra que el teatre és una gran eina per a transmetre valors tan necessaris en la infància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

lleida 2020
activem alfafar