25n
25N
25N

Alboraia consciencia sobre els drets dels clients en el Dia del Consumidor

Alboraia consciencia sobre els drets dels clients en el Dia del Consumidor
16/03/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia i la Unió de Consumidors han dut a terme una labor de conscienciació sobre els drets dels clients amb motiu del Dia del Consumidor. Ho han fet aquest matí al Mercat Municipal de la localitat, on s’ha informat als veïns del poble sobre els privilegis que posseeixen sent compradors.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; la regidora de Benestar Social, Susana Cazorla; el regidor de Joventut i Cultura, Ismael Rubio; i Sebastían Torres, regidor de Desenvolupament Econòmic, amb membres de la corporació municipal, han col·laborat en aquesta iniciativa. L’actuació s’emmarca dins de la línia que mantenen els ajuntaments en la defensa dels drets de les persones consumidores, tal com assenyala la Llei de Règim Local i l’Estatut de Consumidors i Usuaris de la Generalitat Valenciana.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Alboraia ja va posar en marxa el Servei Municipal d’Informació al Consumidor (SMIC) per atendre a la ciutadania i a totes les seues reclamacions i dubtes en matèries de consum. Aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració de la Unió de Consumidors amb la finalitat d’oferir una major i millor informació al client.

Les persones que s’han acostat al Mercat Municipal d’Alboraia han pogut gaudir, fins i tot, d’un obsequi que tant el SMIC com la corporació municipal han repartit, un present amb motiu del Dia del Consumidor que també ha sigut atorgat als dependents dels locals del lloc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria