25n
25N
25N

Alboraia convoca la segona edició del concurs fotogràfic "Dona'm una història"

Alboraia convoca la segona edició del concurs fotogràfic "Dona'm una història"
16/02/2017 -

Els veïns d’Alboraia podran traure el seu costat més artístic gràcies a la iniciativa social que ha impulsat l’Ajuntament. El consistori ha convocat per segon any consecutiu un concurs fotogràfic amb el telèfon mòbil com a eina com a part de la celebració de la Setmana de la Dona 2017.

L’any passat van participar un total de 31 joves dels quals el guanyador del concurs, va ser Cristian Gil, de 23 anys amb la fotografia ‘tu, ets clau’; d’altra banda el jurat va decidir repartir més premis i va atorgar dues mencions especials: una a Alicia Jareño, de 17 anys, per ‘Juntes pels nostres drets’ i a Andrea Fornés, de 20 anys, amb la seua foto ‘L’ahir i el hui de la dona treballadora’.

Aquest any, la temàtica de l’esdeveniment torna a ser la reflexió sobre el paper de la dona per part de la gent jove, per la qual cosa la participació compren com a límit un rang d’edat entre 14 i 30 anys. Cada implicat podrà presentar una única fotografia feta des del mòbil, siga en color o en blanc i negre i pot ser retocada amb aplicacions del dispositiu.

El material amb el qual aspirar a la victòria s’ha d’enviar al correu electrònic concurs@alboraya.com amb les següents dades: títol de la foto, nom i cognoms, adreça actual i telèfon de l’autor. Els participants han de fer-ho abans del 28 de febrer a les 14.00 hores.

L’elecció dels guanyadors es realitzarà mitjançant el criteri d’un jurat compost per membres lligats al món de la cultura i de l’audiovisual: el fotògraf municipal, el regidor de Joventut, la regidora de Serveis Socials, un regidor de la corporació i l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, o en la persona en la qual delegue.

Els premis s’atorgaran el dia 8 de març a les 17.00 hores en la Ciutat de l’Esport, en el pavelló municipal. El guanyador obtindrà 100 euros per part de l’Ajuntament d’Alboraia. El segon lloc serà recompensat amb una classe de surf per Mediterranean Surf School. Qui quede en un tercer lloc aconseguirà un berenar d’orxata i fartons per a dos a l’orxatería Rin junt amb un bo de bany lliure per a la Piscina Municipal d’Alboraia. Un total de 4 bons de bany lliure es repartiran entre els possibles accèssits.

Els habitants del poble podran gaudir dels treballs presentats en el mateix recinte on s’atorgaran els premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =