25n
25N
25N

Alboraia se suma un any més al Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Alboraia se suma un any més al Dia Internacional de la Ciutat Educadora
18/11/2019 -

El dia 30 de novembre tindrà lloc la quarta edició del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, i a Alboraia se celebra la Setmana Alboraia Ciutat Educadora, amb les següents activitats i visites. Totes les visites cal sol·licitar-les amb antelació en les oficines centrals de l’AMIC o telefonant al 963171700.

El dimarts hi haurà una visita al Mercat Municipal d’11.00 h a 13.00 h. A la vesprada es realitzarà l’activitat d’intercanvi “Comptar, escoltar, riure, educar, viure”, a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Adults, a les 18.00 hores en el Centre Educatiu Canonge Julià. A les 19.00 hores es projectarà el documental “Bicicletes vs. cotxes” en el Teatre l’Agrícola, dins del Festival de cinema “Ciutadà Compromés”, l’entrada és gratuïta.

Del 26 al 29 encara podreu visitar l’exposició de modelisme per l’Associació de Modelistes Valencians, a la Casa de la Cultura Peris Aragó. També l’exposició de pintura de Federico Sánchez: “Color interior” en la mateixa localització.

El dimecres es durà a terme una visita en el Centre de Formació de Persones Adultes de 09.00 h a 13.00 hores. Visita la Casa de Cultura Peris Aragó i Biblioteca de 10.30 h a 12.30 hores. A la vesprada, a les 17.00 hores, tindrà lloc una jornada educadora en valors solidaris: “Connectant Generacions”, en el carrer Portalet, 8. També podreu visitar l’exposició de murals: “Alboraia. Llum, foc i pintura” al Centre Educatiu Canonge Julià

El dijous es realitzaran les jornades de visites: “Obrim portes, coneix Alboraia des de dins”. Visita l’Ajuntament de 12.00 h a 13.30 h i de 17.30 h a 19.00 h. La Ciutat de l’Esport es podrà visitar d’11.00 h a 14.00 h. La Central d’Emergències a les 12.30 hores. I finalment, la visita al Teatre l’Agrícola, que es podrà realitzar de 12.30 h a 14.30 h i de 16.00 h a 20.00 h.

234 ciutats de 19 països i 5 continents han participat en les anteriors edicions. El lema d’aquesta edició: “Escoltar a la ciutat per a transformar-la”.

En la Carta de Ciutats Educadores s’advoca per un model de ciutat que supera les funcions tradicionals relacionades amb la simple prestació de serveis (econòmics, socials o de gestió de recursos) per a plantejar, a més, solucions als desafiaments globals del nostre temps que es manifesten en l’àmbit local.

A les ciutats i pobles es manifesten molts dels problemes que desafien la nostra supervivència com a espècie, com la contaminació que incideix en el canvi climàtic o les desigualtats socials. Les Ciutats Educadores aposten per a donar resposta a aquests reptes fent de l’educació una palanca del canvi imprescindible per a crear contextos urbans més sostenibles, inclusius, cohesionats i participatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

caixaontinyent
paterna