25n
25N
25N

Alboraia, seu de l'Horta Nord en la celebració del dia del Pilar

Alboraia, seu de l'Horta Nord en la celebració del dia del Pilar
14/10/2016 -

Alboraia es va convertir en la seu de la comarca de l’Horta Nord amb motiu de la celebració del dia de la Verge del Pilar, patrona del cos de la Guàrdia Civil, acollint els diferents actes oficials per a la seua commemoració.

La jornada es va inaugurar a les 12.00 hores en l’Església de l’Asunción de La Nostra Senyora on es va oficiar una missa en honor als agents de la Benemèrita. Després de la cerimònia tots els presents van poder gaudir d’un vi d’honor en la recepció oficial que va tenir lloc en la Societat Musical de Alboraia.

A l’acte, presidit pel tinent cap de lloc de la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques, Gregorio Martín Muñoz, van acudir diferents membres del cos de la guàrdia civil dels municipis de l’Horta. L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarria, juntament amb el Regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastian Torres, va ser l’encarregat de rebre als alcaldes de Tavernes Blanques, Mª Carmen Blanco; Meliana, Josep Riera; Almàssera, Ramón Puchades; i de la pedania de Borbotó, José Ramón Giménez. Els edils van acudir acompanyats per diversos membres de les seues corporacions. També van asistir a l’acte els Caps de la Policia Local dels municipis d’Alboraia, Tavernes Blanques i Meliana. La Confraria del Pilar d’Alboraia tampoc va voler perdre’s l’esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 15 =

museo prehistoria