25n
25N
25N

Alboraia rep a l'alumnat d'intercanvi de Finlàndia en l'IES La Patacona

Alboraia rep a l'alumnat d'intercanvi de Finlàndia en l'IES La Patacona
07/11/2019 -

L’IES La Patacona organitza i participa en diferents estades i intercanvis a l’estranger amb altres centres educatius europeus. En aquesta ocasió, han sigut 5 els estudiants de l’Institut Vaskivuoren de Vantaa (Finlàndia) els que han arribat a Alboraia per a realitzar un intercanvi de 6 setmanes en l’IES La Patacona, després de l’estada a l’agost d’alumnat d’Alboraia a Finlàndia.

L’alcalde de la localitat, Miguel Chavarría Díaz, ha rebut a l’alumnat de tots dos centres a l’Ajuntament d’Alboraia i els ha fet lliurament d’un pack amb informació turística perquè puguen conéixer millor el municipi, a més de parlar amb ells i elles sobre les seues experiències.

L’IES La Patacona porta dos anys participant en multitud de programes d’intercanvi, com el que està ara mateix en curs, que és un programa organitzat entre els propis centres i han batejat com MiniErasmus. També participen en el programa oficial Erasmus+ KA1, en el qual el professorat té l’oportunitat de realitzar estades de formació i intercanvi a l’estranger, i estan preparant més intercanvis amb Finlàndia, Eslovènia i Alemanya amb el programa KA2 d’Erasmus+, que permet la mobilitat del professorat junt al seu alumnat.

Gràcies a programes de mobilitat com la iniciativa MiniErasmus han realitzat intercanvis també amb instituts d’Eslovàquia i França amb alumnat de 3° i 4° de E.S.O. En definitiva, una experiència enriquidora per als centres i poblacions que permeten tant a l’alumnat com al professorat compartir i estrényer vincles entre cultures i diferents maneres d’entendre l’educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tres =