25n
25N
25N

Alboraia es prepara per a la vuitena edició dels Premis 9 d'Octubre

Alboraia es prepara per a la vuitena edició dels Premis 9 d'Octubre
30/09/2016 -

Un any més, L’Auditori d’Alboraia acollirà els premis 9 d’Octubre amb l’objectiu de reconéixer la trajectòria i dedicació d’entitats locals i veïns per la importància i estimació del seu treball i valors per al municipi.

La vuitena edició d’aquesta important gal·la, organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, coincideix en data amb la festivitat del Dia de la Comunitat Valenciana. Miguel Chavarría, alcalde de la localitat xufera, ha manifestat la seua satisfacció per la celebració, un any més, d’aquest esdeveniment, “Aquests premis representen una xicoteta part de la vida social i cultural d’Alboraia. La gala és un punt de trobada entre la societat de l’Horta i els veïns i veïnes del municipi, on intercanvien experiències, impressions i on el nom d’Alboraia, va de boca en boca, sentint-nos molt orgullosos de pertànyer a aquest gran municipi”.

La cerimònia començarà a les 12.00 h amb un discurs institucional de l’alcalde. Després de la intervenció de Chavarría es procedirà a l’homenatge i lliurament dels guardons. La Colla de Dolçainers i Percussió de la Societat Musical d’Alboraia serà l’encarregada d’amenitzar l’esdeveniment amb la interpretació d’obres arrelades a les tradicions valencianes.

Les estatuetes recauran enguany en la família Cirerer-Bernet al mèrit esportiu, en la secció Dona i Igualtat a Josefina Sanfeliu Roig, on també se li farà un esment especial al grup de la Policia Local contra la violència de gènere, en Arts Escèniques recaurà en el grup de teatre local, l’Alqueria de l’Horta, en Arts Plàstiques a l’artista, Juan Ros Marí, en Tradició Musical als músics de la Societat Musical d’Alboraia, Ricardo Casañ, Enrique Beltrán, José García i Rafael Anastasio, en Formació i Promoció Turística a l’Hotel Escola de Cuina i Turisme, Ecotur, en Innovació Empresarial a Óscar Calabuig Sanchos, en Horta i Tradició a Voro Monrós Carbonell de l’escola taller, Planta i Cull i el premi d’Honor 2016 serà per a Carmen Ochoa Marín.

A més, per tercer any consecutiu, els premis estaran dissenyats per l’artista Verónica Palomares, una escultora valenciana, que basa les seues obres en la tècnica fallera del cartó pedra, que compta amb fama i reconeixement per les seues exposicions i tallers en el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana. L’escultura del guardó representa al Rei Jaume I sobre un cavall rampant.

La celebració del 9 d’Octubre conclourà amb la representació de l’obra “Sabates en l’aire” de la companyia La Furtiva que tindrà lloc a les 19.00 en el la plaça del Carme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 2 =