Alboraia es mou contra la violència de gènere

Les diferents activitats organitzades per les regidories de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament van ser recolzades pels veïns del municipi

Alboraia es mou contra la violència de gènere
27/11/2017 -

Els veïns d’Alboraia van recolzar les activitats que les regidories de Joventut i de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alboraia van preparar amb motiu del 25N, Dia Internacional de la No Violència cap a la Dona. La regidora de Benestar Social, Susana Cazorla, en presència de l’alcalde de la localitat, Miguel Chavarría, i membres de la Corporació Municipal, va llegir entre els assistents el manifest pel qual Alboraia rebutjava, una vegada més, la violència de gènere i condemnava aquesta xacra social.

També es van dur a terme la performance ‘Lisístrates’ i la representació teatral ‘Com quedem??’, art que va pretendre sensibilitzar al públic sobre les desigualtats de gènere i el masclisme. Els veïns van poder participar, a més, escrivint missatges de suport a les víctimes i de condemna a la violència de gènere, que més tard van decorar la Plaça de la Constitució per a la visualització dels vianants.

Des d’aquest dia, a més, nombrosos passos per als vianants d’Alboraia contenen frases concienciadores com “estimar no fa mal”, “no vol dir no” o “si dol no és amor”, missatges que també estan escrites en les polseres que s’han repartit amb gran èxit entre els veïns de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

sagunt a escena 2019
turismo salou