25n
25N
25N

Alboraia, contra la violència de gènere

L’Ajuntament de la localitat ha pintat una gran quantitat de passos per als vianants i repartit polseres amb frases concienciadores i ha preparat una sèrie d’activitats amb motiu del 25N

Alboraia, contra la violència de gènere
24/11/2017 -

Alboraia, dins del compromís que l’Ajuntament manté en matèria de desigualtat social i violència de gènere, s’ha bolcat en la lluita contra aquesta xacra social. Per aquest motiu, el consistori ha preparat una gran quantitat d’iniciatives concienciadores que, a través de l’oci, la cultura i el temps lliure, permetrà als veïns reflexionar sobre el tema, especialment als més joves.
D’aquesta manera, la localitat convida als seus veïns a passar i pensar sobre la violència de gènere al creuar pels passos per als vianants, ja que per a l’ocasió s’han pintat els mateixos amb frases com “Callar et fa còmplice”, “Si dol no és amor”, “No vol dir no”, “Estimar no fa mal” o “Ni colps que dolguen, ni paraules que ferisquen”. En aquesta línia, s’estan repartint polseres de color de rosa que contenen les citades frases.

La regidora de Benestar Social, Susana Cazorla, realitzarà la lectura del manifest en la Plaça de la Constitució, al que li seguirà la representació ‘Lisístratas’ protagonitzada per un grup de dones feministes que volen sensibilitzar sobre les desigualtats que encara existeixen en la nostra societat.

Ja el 25 de novembre, Dia Contra La Violència de Gènere, el Teatre L’Agrícola acollirà l’obra ‘Com quedem?’, que oferirà als espectadors una representació reivindicativa sobre la pressió social, l’amor romàntic, el control a través de les tecnologies, el masclisme, la violència de gènere i la desconnexió generacional amb els pares.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020