25n
25N
25N

Alboraia celebra la II edició GIFF Weekend

Alboraia celebra la II edició GIFF Weekend
04/11/2016 -

El municipi d’Alboraia, declarat en 2015 com a ciutat oberta al Geocaching, s’enorgulleix de poder convidar a tota la comunitat a gaudir d’un esdeveniment únic, el II Alboraia GIFF Weekend, un festival internacional de curts de cinema, amb temàtica sobre Geocaching, que es realitzarà demà dissabte  5 de novembre en l’Auditori Municipal d’Alboraia.

Enguany, després de l’èxit de l’edició passada en la qual més d’un centenar de persones van poder gaudir dels curts finalistes, el Festival ha anat creixent, establint la seua seu en l’Auditori Municipal d’Alboraia, en el que esperem que siga una seu duradora i permanent per al Festival.

El festival gaudirà de projecció simultània en dues pantalles gegants, en Versió original subtitulada (a l’espanyol), un aforament disponible de 400 persones, equip Dolby Surround i projecció en Alta Definició, tot açò acompanyat d’un innombrable conjunt d’activitats que farà sentir a l’espectador com un convidat de luxe.

A més, enguany comptem amb la il·lusió d’haver col·locat un curt valencià entre els finalistes del Festival i tindrem l’ocasió de comptar amb els seus actors, directors, productors i tot l’equip al complet del projecte finalista “Traditional’s Experiences” entre els nostres assistents. Una oportunitat excepcional que ajudarà a fer d’aquest un esdeveniment únic.

Programa d’actes del Festival:

Durant el matí del dia del GIFF WEEKEND, 5 de novembre, en exclusiva a Alboraia, l’equip de producció i adreça del curt espanyol finalista d’aquesta edició “Traditional’s Experiences” projectarà un rodet cinematogràfic amb material addicional i inèdit sobre els dos projectes elaborats per al Festival.

Només un d’ells ha aconseguit arribar a la final, però tots dos treballs valen la pena ser vistos. Així doncs, al matí a les 12.00, de manera no oficial, es projectarà en l’Auditori d’Alboraia un vídeo amb els següents continguts:

Versió estesa de “Geocaching Heaven” (curt no guardonat)

Versió estesa de Traditional’s Experiences (versió no oficial del curt finalista)

Material extra sobre el com es va fer i preses falses

Entrevistes a actors i directors

Teaser oficial del projecte Selecció de curts oficials del GIFF no seleccionats

I algunes que altres sorpreses més…

Sessió oficial:

17.30 HORES: Obertura oficial de portes. Còctel de benvinguda amb aperitius, begudes, orxata i fartons, pastissos commemoratius, etc. A més disposarem de “photocalls” amb diferents imatges del curt valencià finalista per a poder fotografiar-se amb els actors o com si anares un d’ells.

17.30 HORES: Activitats infantils perquè els més xiquets puguen gaudir mentre els seus pares s’entretenen en les activitats. El carrer quedarà tallada al tràfic per a major tranquil·litat dels pares i seguretat dels seus fills.

18.45 HORES: Presentació oficial de l’esdeveniment.

19.00 HORES: Projecció del rodet oficial amb els 16 curts finalistes, inclòs l’espanyol.

20.00 HORES: Sorteigs de material entre els assistents. Votació i atorgament del Premi Especial del Públic Valencià al millor curt triat pels assistents. En aquest sorteig quedarà exclòs el curt espanyol per motius d’imparcialitat.

20.30 HORES: Finalització de l’esdeveniment. Moment per a gaudir dels diversos “cachés” que ofereix la ciutat i de la seua gastronomia.

22.00 HORES: GEOCENA sota reserva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =