25n
25N
25N

Alboraia acull la inauguració de la Casa Corona

Des del 10 de maig i fins al 7 de juliol, la Casa La Casa de la Mar, situada en la platja de la Patacona d’Alboraia, es converteix en la seu de la Casa Corona fins al 7 de juliol on es podrà gaudir de tallers, concerts i gastronomia en aquest paradís urbà envoltat de mar i horta.

Alboraia acull la inauguració de la Casa Corona
11/05/2018 -

La Casa de la Mar, situada en la platja de la Patacona d’Alboraia, es converteix en la seu de la Casa Corona fins al 7 de juliol on es podrà gaudir de tallers, concerts i gastronomia en aquest paradís urbà envoltat de mar i horta.
L’esdeveniment va ser amenitzat per la banda Club del Rio, aquests van ser els primers a pujar-se a l’escenari dins del cicle de concerts acústics que oferirà la nau.

Des de maig i fins a juliol, les bandes que es donaran cita a Alboraia seran Colectivo Panamera, Carmen Boza, Feli & The Lemonshakers, Santero y los Muchachos, Mediterranean Roots, Guetto Fighters, Badlands, Polock, Chlöe´s Clue, L.A., Alice Wonder, Pasajero, Ganges, Jenny & The Mexicats, Delaporte, Bely Basarte i June´s Kaleidoscope + Bob Lazy.

Entre els assistents a la inauguració de la Casa Corona es trobava el surfista professional, Aritz Aranburu, la model internacional, Almudena Fernández que és fundadora i presidenta de l’ONG Kind Surf o la cantant Bely Basarte.
A més també es va comptar amb la presència de Raquel Casares, regidora de Platges i Turisme d’Alboraia; Ismael Rubio, regidor de Joventut; Susana Cazorla, regidora de Festes, Sebastian Torres, regidor de Seguretat Ciutadana i membres de la corporació municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 15 =

Informacion coronavirus