25n
25N
25N

L'alberg de Creu Roja acumula més de 120 intervencions al gener

L'alberg de Creu Roja acumula més de 120 intervencions al gener
13/01/2020 -

L’alberg per a persones sense llar de Creu Roja Espanyola a València ha registrat un total de 124 intervencions durant els primers dies de gener. Es tracta d’un recurs que s’activa davant inclemències meteorològiques com les baixades de temperatures i en el qual es facilita a aquest col·lectiu vulnerable kits d’higiene, roba, mantes i roba de llit.

Creu Roja ha obert les portes del seu alberg amb motiu de la baixada de temperatures dels primers dies de l’any, a petició de l’Ajuntament de València. El recurs estarà operatiu en horari de 22.00 a 8.00 hores fins a aquest dimarts i l’activació més recent del dispositiu ha tingut lloc durant les nits del dissabte 11 i diumenge 12 de gener, segons ha detallat la institució humanitària en un comunicat.

Durant cadascuna d’aquestes últimes dues jornades, 21 persones han acudit a les instal·lacions, la majoria homes i tan sols una dona. En el dispositiu ja han participat per torns un total de 39 persones voluntàries amb 104 hores de dedicació.

L’alberg té capacitat per a acollir a 25 persones sense llar i ja ha distribuït aquest mes un total de 120 kits d’higiene i de vestuari, 124 mantes i llençols, a més de 124 sopars i desdejunis.

Aquest recurs està coordinat per la Regidoria de Benestar Social i Drets Socials de l’Ajuntament de València i el Servei d’Atenció d’Urgències Socials, i s’activa davant inclemències meteorològiques.

ALBERG AMB DEU PLACES A ALZIRA

També amb motiu de la baixada de temperatures, Creu Roja ha instal·lat un alberg de deu places per a persones sense llar a petició de l’Ajuntament d’Alzira (València)

El recurs es va situar en el Poliesportiu Pérez Puig i allí ha pernoctat una dona durant les tres últimes nits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent