25n
25N
25N

Albalat dels Sorells llança la iniciativa ‘Quin llibre estàs llegint?’ per fomentar la lectura

Des de Serveis Socials s’estan duent a terme diverses activitats per entretindre a la població

Albalat dels Sorells llança la iniciativa ‘Quin llibre estàs llegint?’ per fomentar la lectura

El facebook oficial de l’ajuntament d’Albalat dels Sorells s’ha impregnat aquestes setmanes de recomanacions de lectura realitzades per diverses personalitats. A través de la iniciativa ‘Quin llibre estàs llegint?’, que busca fomentar la lectura de la població, s’insta a totes aquelles persones que hi vulguen participar a publicar una fotografia amb el llibre que estiguen llegint durant el confinament. La diputada de les Corts, Mamen Peris, el jutge Joaquim Bosch o l’actor Paco Sarro són algunes de les personalitats que han participat i han recomanat els llibres Yo, Julia, Una historia natural de los sentidos i La reina descalza, respectivament.

Abans de la quarantena, els Serveis Socials desenvolupaven el programa Albalat Activo en què s’organitzaven activitats diverses per a les persones majors i les persones que hi estigueren adscrites. Òbviament, amb el confinament actual, les activitats presencials van quedar paralitzades, però l’Ajuntament va decidir continuar organitzant activitats a través de les xarxes socials. Així, els professors dels tallers d’informàtica o de ball envien sessions completes perquè siguen publicades al Facebook i enviades per WhatsApp i estiguen disponibles per a totes aquelles persones que en vulguen fer ús al domicili.

Una altra iniciativa dirigida principalment als més menuts ha sigut el projecte Corazones Esperanza, que proposava omplir els balcons amb dibuixos de cors. A més, amb l’objectiu de seguir amb l’educació dels menuts, les professores de reforç escoles continuen enviant recursos interactius. I, per si encara els sobra temps, estan disponibles una sèrie de contes en format d’àudio per als més menuts.

Respecte a les ajudes sanitàries, alguns veïns d’Albalat han decidit aportar el seu granet de sorra elaborant mascaretes per al personal sanitari i, a més, s’ha promogut una iniciativa per fer arribar cartes d’ànims i d’esperança a les persones malaltes que es troben als hospitals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =