25n
25N
25N

Albal modernitzarà el polígon UE14 gràcies a l'ajuda de 120.000 euros de l'IVACE

Albal modernitzarà el polígon UE14 gràcies a l'ajuda de 120.000 euros de l'IVACE
02/05/2019 -

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l’Ajuntament d’Albal una subvenció de 119.999,40 euros que es destinarà a millorar i modernitzar el sector industrial UE14, un polígon de 106.500 metres quadrats, el projecte dels quals començarà a executar-se al setembre i estarà conclòs al novembre d’aquest mateix any.

Les obres consisteixen a la urbanització del vial localitzat en el límit nord de la Unitat d’execució 14 i permetran, entre altres actuacions, connectar aquesta zona industrial, amb l’Avinguda Padre Carlos Ferris i la futura estació de tren d’Albal, les obres del qual ja han sigut licitades per ADIF i que estaran concloses en 2020.

Les obres contemplen moltes millores, entre elles: la implantació de sistemes de comunicacions que milloraran la mobilitat urbana i connectaran el polígon amb una de les artèries principals de municipi, l’Avinguda Padre Carlos Ferris i, com indicàvem, la nova estació de tren de rodalia d’Albal. Per a això es construirà un carril bici i una senda biosaludable que permeta l’accés a peu i el pas d’un autobús llançadora que connectarà la localitat amb aquest transport.

La zona industrial millorarà la seua imatge amb la demolició d’algunes edificacions, es millorarà l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica, s’instal·laran quatre hidrants contra incendis i es projecta donar continuïtat a la xarxa de gas perquè la zona empresarial puga beneficiar-se d’aquest servei al costat de la millora del sanejament de les aigües residuals i del subministrament de l’aigua potable. S’implantarà fibra òptica, es crearà la depuradora i l’ecoparc contemplant la gestió de residus perillosos. Es modernitzarà la senyalització i disposarà una eina web amb informació del polígon accessible a l’IVACE. S’instal·laran mesures de vigilància, connectades a la Policia Local, disposarà de més aparcaments i de zones verdes, entre altres mesures dotacionals i de modernització.

Segons l’alcalde, Ramón Marí, gràcies a aquesta intervenció, “convertirem aquesta zona empresarial en un espai accessible i atractiu per a impulsar nous projectes que generen treball i dinamitzen la nostra economia local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − dos =