25n
25N
25N

Albal destina més de 160.000 euros al foment d'ocupació

Albal destina més de 160.000 euros al foment d'ocupació
29/05/2019 -

Aquest exercici 2019, l’Ajuntament que presideix Ramón Marí destinarà 161.806,79€ al foment i creació d’ocupació a través de diferents programes destinats a aquest efecte. La setmana passada set persones van signar un contracte laboral temporal per a l’execució d’obres i serveis municipals, en qualitat de peons múltiples i tres oficials de pintura, obra i un conductor. S’incorporaran el pròxim 3 de juny i acabaran al setembre.

El passat 2018 el consistori va emprar a un centenar de persones a través dels diferents programes de generació d’ocupació, 25 van ser a través del programa Albal Inclou, altres huit van participar en l’EMCORD i EMCORP, gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria d’Economia i que va ascendir quasi als 100.000 euros. A més molts joves han tingut les seues primeres experiències laborals a través dels programes EMCUPU, EMPUJU o la Dipu et beca.

L’atur ha baixat en mil persones, des de 2013, aquest exercici es va tancar amb 2.186 aturats. La xifra més actual és la registrada a l’abril d’enguany, amb 1.274 aturats -dels quals 777 són dones i 497 homes-, per la qual cosa la desocupació ha baixat en 912 persones, en els últims sis anys.

Albal també millora les àrees industrials

El municipi millorarà i modernitzarà el sector industrial UE14, un polígon de 106.500 metres quadrats, el projecte dels quals començarà a executar-se al setembre i estarà conclòs al novembre d’aquest mateix any. L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l’Ajuntament d’Albal una subvenció de 119.999,40 euros que es destinarà a aquest projecte. Les obres consisteixen a la urbanització del vial localitzat en el límit nord de la Unitat d’execució 14 i permetran, entre altres actuacions, connectar aquesta zona industrial, amb l’Avinguda Pare Carlos Ferris i la futura estació de tren d’Albal, les obres del qual ja han sigut licitades per ADIF i que estaran concloses en 2020.

Segons l’alcalde, Ramón Marí, gràcies a aquesta intervenció, “convertirem aquesta zona empresarial en un espai accessible i atractiu per a impulsar nous projectes que generen treball i dinamitzen la nostra economia local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

Informacion coronavirus